Tükürdüğünü yalamaktan bahsedene bak!

         Türk siyasetinin kara mizah sembolü Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alarak “Biz sizin gibi değiliz. Dün söylediklerimizi, dün...

         Türk siyasetinin kara mizah sembolü Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alarak “Biz sizin gibi değiliz. Dün söylediklerimizi, dün tükürdüğümüzü bugün yalamayız biz. Ne söylediysek, sözümüzün arkasındayız” cümlesini kurdu. Bu cümleyi kuran kişinin on dakika önce söylediğini inkâr eden bir tipleme olduğu düşünüldüğünde cümlesi oldukça trajikomik olmaktadır.

Kemal Kılıçdaroğlu bu cümlesiyle neyi kast etmektedir?

         Bu cümlesiyle en fazla “Dün AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’ı çok ağır eleştiriyordunuz, şimdi Cumhur ittifakını kurdunuz” diyebilir. Var mı bunun ötesi?

Zaten CHP ve kuyruklarının MHP’ye yönelik propagandalarının temelinde de bu var.

         Fakat Kemal Kılıçdaroğlu’nun “AKP ile niçin ittifak kurdunuz?” demeye ve daha ötesini söylemeye yüzü var mı?

         Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin altına imza attıkları “Cumhur ittifakı protokolü’nde” AK Parti ve MHP’nin niçin yanyana geldikleri, hangi şartlarda ittifak kurdukları “Cumhur İttifakı esasen, 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün teşebbüs ettiği hain darbe ve işgal hareketi sonrasında, Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılara karşı yerli ve milli bir duruşun doğal bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Zira 15 Temmuz 2016, ülkemiz için her bakımdan dönüm noktası ve yeni bir başlangıç olmuştur” cümleleriyle tarihe not düşüldüğü halde “15 Temmuz kontrollü darbe girişimi ve tiyatro” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun rahatsızlığı elbette gayet net anlaşılmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.734 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar