Sonradan öğrendiğimiz maskeliler!

          Ben MHP’li ve Ülkücü bir yazarım.  Bir yazar olarak MHP’nin ve Ülkücü Hareket’in değer yargılarını korumak, savunmak hayatımı vakfettiğim en önemli misyonum...

          Ben MHP’li ve Ülkücü bir yazarım.  Bir yazar olarak MHP’nin ve Ülkücü Hareket’in değer yargılarını korumak, savunmak hayatımı vakfettiğim en önemli misyonum olmuştur.  MHP ve Ülkü Ocaklarına düşman olan her unsurla yıllardır mücadele ederim. Tek silahım da kalemimdir. Dostu dost, düşmanı düşman gördük ama kimseye iftira atmadan, kimsenin hakkına girmeden bu mücadelemizi sürdürdük. Bu manada tarihe not olarak düşecek kitabımızı da önümüzdeki aylarda çıkaracağım.

          Geçmişteki yazılarımdan derleyeceğim bu kitabın temel mesajı “Bir yere uygun olman, oraya ait olduğun anlamına gelmez.” olacaktır. Bizden görünüp, bizden olmayanların oyunlarına yıllardır şahit oluyoruz. Bunların çoğunun maskesini düşürdük. Bize ait olmadıklarını gösterdik.

          Mesela bunlardan birisi de Meral Akşener’dir. CHP ortaklığında HD(P)KK’yı savunacak hale gelmesi haklılığımızın tescillenmesi olmuştur.

          MHP’de iken “Apo’nun heykelini dikecek olanın ellerini kırarız” derken, CHP’nin güdümünde “Demirtaş serbest bırakılmalı”, “Demirtaş ile kahvaltı yaparım” noktasına gelmiştir.

          Bazen yazılarımın altına “Meral Akşener MHP’de iken niye yazmadın?”, “Meral Akşener MHP Genel Başkan Adayı olmadan önce niye yazmadın?” tepki mesajları görüyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.734 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar