Ne oldu, beslediğiniz Önkibar Sizi mi vurdu?

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in nasıl ahlaksız bir siyaset tarzına sahip olduklarını Sebahattin Önkibar isimli müptezel bir gazeteci yaptığı açıklamalarla bir kez daha gösterdi. Hep sahip...

Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in nasıl ahlaksız bir siyaset tarzına sahip olduklarını Sebahattin Önkibar isimli müptezel bir gazeteci yaptığı açıklamalarla bir kez daha gösterdi. Hep sahip çıktıkları, destekledikleri ve pohpohladıkları Sebahattin Önkibar zehiri kendilerine akıtınca feryat etmeye başladılar.

Sebahattin Önkibar Youtube kanalında çektiği bir videoda “Beşli çete olarak adlandırılan müteahhitlerden birinin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e bir çanta dolu para gönderdiği ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Akşener’e bu çantayı iade etmesini söylediği” ve ayrıca “İP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır, ORC, Metropol gibi büyük anket şirketlerine yüklü miktarda para vaat ederek İYİP’nin oylarının yükseltilmesi ve Zafer Partisi’nin anketlerde yer almamasını istedi” iddiasında bulunmuştu.

Bu haberi görür görmez ben de sosyal medya hesabımdan “Önkibar 4 günlük çocuğuma küfür ettiğini günlerde Kılıçdaroğlu telefonla arayıp Önkibar'ı pohpohluyordu. Meral Akşener ise Önkibar MHP'ye saldırdığı günlerde ona "Sabahattin bey en iyi okurunuz benim." telefonu açıyordu. Müptezel siyasetleri, müptezele çarptı. Şimdi isyandalar...” paylaşımı yaptım.

İşte Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in siyasetindeki ahlaksızlığın özeti de bu mesajım içinde yer almaktadır.

Bu müptezel benim 4 günlük çocuğuma küfür ettiğinde, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye iftiralar attığında, MHP’ye her türlü kara propaganda ile itibar suikastı yapmaya çalıştığında ona her türlü desteği veren siyasetin bu ahlaksız yüzleri şimdi feryat figan ediyor.

Ne oldu? Zehirli ok sizi vurunca mı medya etiği aklınıza geldi de Sebahattin Önkibar tahlilleri yapmaya başladınız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.734 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar