Milli mesele yaptığın adama bak Ümit Özdağ!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (08.04.2022)''Milli mesele yaptığın adama bak Ümit Özdağ!’’ başlıklı yazısı.

"Mansur Yavaş’ı, Zafer Partisi olarak göreve çağırıyoruz. Bu bir adaylık değil, milli bir meseledir.” Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP’li Mansur Yavaş’ı bu sözlerle Cumhurbaşkanı adayı olmaya davet etmiş… Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanı olmaya daveti anladık da, Mansur Yavaş’ın bugüne kadar milli hangi meseleyle bir bağı olmuş ki, böyle bir tanımlama yapıyor onu anlayamadım. Yaz güneşleri de başlamadı ki, Ümit Özdağ’ın başına güneş geçmiş diyelim.

Mansur Yavaş’ın bugüne kadar milli bir meselede, milli bir konuda Türk milletinin düşmanlarına “Höt” dediğine şahit olan var mı?

Bir tane örnek gösterin, Mansur Yavaş’tan özür dileyeceğim. 9 yıldır CHP’li Mansur Yavaş sıfatını taşıyor, bir gün olsun CHP’deki terör örgütü bağlantılarına, Türk-İslam düşmanlıklarına, rezilliklere, gayrimilli eylem ve söylemlere karşı en ufak bir tepki gösterebilmiş mi?

Mansur Yavaş’ın aday olması milli bir meseleymiş!

Yapmayın yahu.

Milli duruşu da bu kadar yerlere düşürmeyin.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar