Mansur Yavaş'ı bu kadar dışlamayın!

          6’lı masada Cumhurbaşkanı adayı arayışları sürüyor. Ama hepsi de bu arayışta “HDP ne diyecek, HDP ne yapacak” diye HDP’nin ağzına bakıyor.HDP yeri geliyor akıl...

          6’lı masada Cumhurbaşkanı adayı arayışları sürüyor. Ama hepsi de bu arayışta “HDP ne diyecek, HDP ne yapacak” diye HDP’nin ağzına bakıyor.

HDP yeri geliyor akıl veriyor, yeri geliyor fırçalıyor, yeri geliyor bunları korkutuyor.

          Terörist Demirtaş bile bunları “Utanmazlar” diye cezaevinden hizaya sokuyor. 6’lı masa HDP olmadan helaya bile gidemeyeceğini çok iyi biliyor. O yüzden onların akıl vermesi, fırçalaması ve aşağılaması karşısında sesleri çıkmıyor.

          HDP, Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’na oldukça sıcak bakıyor. Mansur Yavaş’ın kapasitesinin çok verimli olmayacağını bildikleri için ona da soğuk yapıyorlar.

          Önce Ahmet Türk, “Aday olması halinde Kürtlerin ona oy vereceklerini sanmıyorum” açıklamasıyla, sonra da HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Tayip Temel, Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması durumunda Kürtlerden oy alamayacağını vurgulayarak bu soğukluğu hissettirdiler.

          Oysa Mansur Yavaş kıvama çoktan gelmiş birisidir. Ona yeter ki, bir koltuk verin, her türlü PKK açılımını yapar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.734 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar