Konuştukça batıyor, battıkça konuşuyor!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (02.11.2022)''Konuştukça batıyor, battıkça konuşuyor!'' başlıklı yazısı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer akıllı ve kurnaz bir Belediye Başkanı olsaydı, PKK ile bu kadar iç içe anıldığı bir süreçte çıkıp da “İkinci yüzyıl vizyonu tank, top, İHA, SİHA, vur kır, öldür, kahramanlık türküleri... Cumhuriyet bunun için kurulmadı” açıklamasını yapmazdı. Bu sözüyle neyi gösterdi biliyor musunuz? Çamura batmış, saplanmış bir adamın debelendikçe daha çok battığını, daha çok saplandığını…

Teröristbaşı Öcalan’ın posterleri önünde pozları olan Basın Daire Başkanın terör örgütü PKK’nın mensubu olmaktan tutuklanacak, basın danışmanın Kandil’de PKK’lılara çektiği filmin yönetmenliğini yapacak, PKK’lılar yönettiğin belediyenin içinden toplanacak, billboardlara astırdığın “Bayram Kutlama” afişlerindeki baş harflerden “PKK” yazıldığı ortaya çıkacak ama sen terör örgütü PKK’ya kan kusturan milli savunma teknolojilerini hedef alacaksın?

Bir Belediye Başkanı, son aylarda yoğun bir şekilde PKK üzerinden tartışılırken, o belediye başkanı adeta kendini daha çok tartıştıracak böyle bir açıklamayı niçin yapar ki?

Ya ipini PKK’ya çok kaptırdığından ya da psikolojik sorunları bilinçaltını böyle dışa vurduğundan…

Cumhuriyet kurulurken nasıl kuruldu Vahap efendi?

1933 yılında Uşak’ta Fotoğraf Sanatçısı Hüseyin Kazım Özler tarafından çekilen ‘Cümhuriyeti Biz Böyle Kazandık’ pankartlı, halkın kağnılarla, cephanelerle birlikte olduğu fotoğraf sana hiç mi bir şuur ve mantık kazandırmadı? Bu Cumhuriyet savaş meydanlarında kurulmadı mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.733 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar