İyi maskeli kötülük ve ihanet saçanlar!

          Kötü yüreklilerin partisi İP’in Genel Başkanı Meral Akşener ve avanesi kendilerini HDP, terörist Demirtaş ilişkisi konusunda eleştiren vatandaşlara yönelik muamelede kimseyi...

          Kötü yüreklilerin partisi İP’in Genel Başkanı Meral Akşener ve avanesi kendilerini HDP, terörist Demirtaş ilişkisi konusunda eleştiren vatandaşlara yönelik muamelede kimseyi şaşırtmıyor. Lütfü Türkkan İP Grup Başkanvekili sıfatı taşırken PKK’nın parçalara ayırarak şehit ettiği çobanın ağabeyine çok ağır küfür ederek bu konuda zirveye çıkmıştı.

        Geçen gün de Kahramanmaraş ilimize ziyarette bulunan Meral Akşener, 650 TL ile geçinebildiğini söyleyen %80 engelli bir vatandaşımızın “Askerlerimize kurşun sıkan, müdahale edenlerle yürüyorsunuz ya o bizi çok üzüyor. Bu yolda yürümeseniz de sade ve özgün, dimdik, tertemiz bir yolda yürüseniz bu sizin için daha iyi olmaz mı?” tepkisine “Öncelikle 650 lirayla harika bir hayat yaşıyormuşsun, ne kadar güzel. Harika, sen buna devam et” şeklinde dalga geçen bir cevap verdi.

Yüzsüzlüğe, pişkinliğe, cambaza bak oynamaya bakar mısınız?

Meral Akşener’in yaptığı “Ben ne diyorum, tamburam ne söylüyor…” hâli değil de nedir?

          Vatandaş hâline şükrederek, hiçbir hakaret etmeden, kibar kibar, efendi efendi “HDP ile ittifak yapma, onları Kürtlerin temsilcisi görme, terörist Demirtaş ile kahvaltı hayal etme” mealinde “Askerlerimize kurşun sıkanlarla yürüme” diyor. Heval Meral’in verdiği cevaba bak?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar