Hüseyin Baş'ın yalvarışları ve dinlerarası diyalog

          6’lı masa geçtiğimiz günlerde yine sonuçsuz bir toplantı gerçekleştirdi. Masada oturan herkesin yüzü sirke satıyordu. Suratlar asık, moraller oldukça bozuk gözüküyordu....

          6’lı masa geçtiğimiz günlerde yine sonuçsuz bir toplantı gerçekleştirdi. Masada oturan herkesin yüzü sirke satıyordu. Suratlar asık, moraller oldukça bozuk gözüküyordu. Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak istiyor ama masada ona sadece %0.90’lık Demokrat Parti’nin Genel Başkanı Gültekin Uysal “Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanabileceğini düşünüyorum” desteğini verdi. Onun dışındaki tüm parti genel başkanlarının başka bir siyasi hesapları olduğu artık netleşti. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener arasında soğuk rüzgârların estiği artık sır değil. Kemal Kılıçdaroğlu’nun besleyip büyüttüğü Meral Akşener’in partisi şimdi Kemal Kılıçdaroğlu’nu adaylık yarışında itibarsızlaştırmanın mücadelesini veriyor. Ne diyelim Allah daha beter etsin.

          6’lı masanın son toplantı gündemlerinden birisi de BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın 6’lı masayı 7’li masaya çevirme tartışmasıydı.

          Bu süreç BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ın "Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz" yalvarışıyla başladı.

          Bu yalvarışı-yakarışı sadece Meral Akşener gördü. Zaten yazımın odak konusu da sadece Meral Akşener’in görmesi olacaktır.

          Meral Akşener, BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret ederek, beraber kameraların önüne geçip "Hüseyin Baş televizyon programında 6'lı masada yer almak istediğini ifade etti, bir çağrıda bulundu. Ben, o 6'lı masada oturan İYİ Parti'nin Genel Başkanı olarak ayın 14'ünde yapacağımız toplantıya Sayın Baş'ın yaptığı çağrıyı getireceğim" açıklamasını yapmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.731 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.182 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.722 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 229 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 289 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar