Heval abla suç bastırmaya çalışıyor

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (14.11.2022)''Heval abla suç bastırmaya çalışıyor'' başlıklı yazısı.

En başta da, en sonda da söylediğimi yine tekrarlıyorum: HDP’nin canı cehenneme…

Anayasa mahkemesinin görevini yaparak HDP’yi kapacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz. Anayasa Mahkemesi’nin HDP’yi kapatmaktan başka da bir hukuk alternatifi yoktur.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli de dün muhteşem kalabalıkla gerçekleşen Elazığ mitinginde bunu tekrarlayarak “Daha fazla gecikmeye meydan bırakmadan Anayasa Mahkemesi tarafından HDP’nin kapatılması da mutlak ve hukuki bir mecburiyettir” demiştir.

Bugün yine HDP’nin etinden, sütünden, derisinden yararlananları kaleme alacağım. HDP’nin ekmeğini CHP’li Belediyeler üzerinden en çok yiyen ise Meral Akşener ve partisi İP bugün yazımın konuğudur.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve yanındaki heyetin, TBMM’de grubu bulunan tüm partileri içeriği sadece “Başörtüsünün güvence altına alınması ve Aile birliğinin korunmasına yönelik” Anayasa Değişikliği düzenlemesi için ziyaret etmesi ve ziyaret edilenler içinde HDP’nin de bulunması üzerine Meral Akşener ve avanesi, bugüne kadar HDP üzerinden biriken ilişkilerini suç bastırma psikolojisine çevirmeye çalıyor. Sanki aynı konu için CHP ve İP ziyaret edilmemiş de, sadece kendi ortakları HDP ziyaret edilmiş gibi davranıyorlar. Oysa TBMM’de 20 parti olsa konu Anayasa Değişikliği olduğu için hepsi de ziyaret edilecekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar