Hain Kılıçdaroğlu ve çocuk pedagojisi

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (01.02.2022)'' Hain Kılıçdaroğlu ve çocuk pedagojisi'' başlıklı yazısı.

Kemal Kılıçdaroğlu “Hain” diye anılabilecek biri mi?

Hem de katıksız… HDP, PKK, YPG, PYD, FETÖ, DHKP-C, MLKP ilişkilerine bakınca, alenen sergilediği Atatürk düşmanlığına ve Atatürk’ün düşünce mirasını “Bizi hala 1930’ların CHP’si gibi görmeyin. Dünya değişiyor, biz de değişiyoruz. Yeni şeyler söylüyoruz“ sözleri ve uygulamalarıyla CHP’den temizlemesine bakıldığında rahatlıkla bu sıfatı hak edecek birisi olduğunu düşünüyoruz. Zaten bu düşüncemizi de içeriğini doldurarak örnekleriyle defalarca yazdık. Herkes de bu “hain” durumunu yazıyor, konuşuyor zaten…

CHP’li yazar-yorumcu Yılmaz Özdil bile geçtiğimiz gün Nokta TV isimli YouTube kanalına konuk olarak “Kuvayı Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?” açıklamalarını yaptı.

CHP’li Yılmaz Özdil’in Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeni CHP’sini bu şekilde eleştirdiği gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’da açılış programı vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kurdele kesimi sırasında bir çocuğun kendisine seslendiğini farkederek yanına çağırdı. Çocuğun derdini dinledi. Çocuk bir şeyler anlatmaya devam edip mikrofona yönelince, kendisine uzatılan mikrofona “Arkadaşlar, Cumhurbaşkanı amcamızın karşısındaki bu Bay Kemal hain hain. Adam burada. En iyi adam. Ona oyununuzu verin. O en büyük” cümlelerini kurdu. Tamamen kendiliğinden gelişen bir olaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.730 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.180 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.721 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar