Doğru zamanda doğru duruşa kuduranlar!

          CHP içindeki HDP kanadına yakın ve terörist Demirtaş’ın bir numaralı âşıklarından olan eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı bir televizyon...

          CHP içindeki HDP kanadına yakın ve terörist Demirtaş’ın bir numaralı âşıklarından olan eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş katıldığı bir televizyon programında, Bugün AK Partili bir arkadaşıma sordum, ‘Mehmet Ali Çelebi ile bir irtibatınız mı var?’ diye. 'Mehmet Ali Çelebi ile AK Parti Grup Başkanvekillerinden biri ve AK Parti MKYK Üyesi bir arkadaşımız bir temas kurdular, görüşmeler yaptılar ve Mehmet Ali Çelebi’nin ekim ayından itibaren AK Parti sıralarında artık milletvekilliğine devam etmesi hususunda anlaştılar' dedi'' açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamadan sonra nerede Cumhur ittifakı düşmanı varsa iti-kopuğu, devrimcisi, komünisti, sağcısı-solcusu, PKK’lısı-Fetöcüsü, 6’lısı-7’lisi çıldırmış gibi bağımsız milletvekili Mehmet Ali Çelebi’ye karşı saldırıya geçtiler. “Milliyetçiyiz, Atatürkçüyüz” diye ortada gezerken kendilerini PKK’nın kucağında ittifak yolculuğunda bulanların omurgadan bahsetmesi de bu sürecin en trajikomik manzarası olmaktadır.

          Mehmet Ali Çelebi daha önce de, “PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!” diyerek bunları çıldırtmıştı. Aslında bundan önce de “6 lı masanın aylardır cevaplayamadığı 20 soru! Takım tutma değil ilke tutma zamanıdır. Aslolan devlettir, millettir!” twiti atmış ve “Türk milleti adına Millet ittifakına Sorular” başlığı altında 20 tane soru yönelterek bunların bozuk ruh sağlıklarını daha çok bozmuştu. 

          “Millet ittifakı” maskeli, aslında gerçekte “Zillet ittifakı” olanlar o soruların hiçbirine dahi cevap veremez haldedir. O soruların içeriğinde de her şey ortadadır. Mehmet Ali Çelebi’ye göre 6+HDP birlikteliği bu ülkeye ihanet içindedir.

          6+HDP’nin mensupları aynada bir kılıklarına, tiplerine bakmadan, ilişkilerine, oturdukları emperyalist kucaklara bakmadan, Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye geçme ihtimalinin konuşulmasına ve onun “Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur ittifakı derim!” sözlerine adeta cinnet geçirmiş gibi saldırıyorlar. 

CHP’den milletvekilliği yapmış Mehmet Ali Çelebi nasıl olur da AKP’ye geçermiş…

          Eee sizde Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ün miras bıraktığı CHP idiniz. Şimdi Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan HDP ile ittifak yapıyor, günün 24 saati PKK’lı teröristlere özgürlük istiyorsunuz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar