CHP-HDP kebapçısı Meral ve kürsüdeki kebapçısı

          MHP Lideri Devlet Bahçeli, salı günü TBMM Grup Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. O konuşmanın bir bölümünde, terörün Türkiye’ye olan ekonomik maliyetine ve bu ekonomik...

          MHP Lideri Devlet Bahçeli, salı günü TBMM Grup Toplantısı’nda bir konuşma yaptı. O konuşmanın bir bölümünde, terörün Türkiye’ye olan ekonomik maliyetine ve bu ekonomik maliyetin terörle mücadeleye harcanmaması durumunda Türkiye’ye hangi yatırımların yapılabileceğini örnekleriyle ifade etti. Bunu ifade ederken de terör örgütlerine ve siyasi uzantılarına destek veren ama vatandaşlarımızın ekonomik sıkıntılarını istismar eden kişilerin de foyasını ortaya çıkardı.

          Terörle mücadele maliyetine değinirken “Üstelik terörün anormal maliyetine katlanmış olmasaydık, önümüze koyulan kanlı faturayı ödemeseydik, bugünkü şartlarda kişi başına gelirimiz bin 585 dolar fazla olacaktı. Sorarım sizlere kazanan kim, kaybeden kim? Zarar kime, ihanet kimden?” sorusuyla da anlamlı bir vurgu yapmıştır.

          Bu soruyu hem terör örgütlerine destek olan, onların siyasi uzantılarıyla ittifak yapan hem de vatandaşın ekonomik sıkıntılarını siyasi istismar malzemesi yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlamıştır.

          CHP ve ihanet ortaklarını hedef alarak “Fakat vatandaşlarımızın günlük iaşe çabasını istismar edip pireyi deve yapanlara da terörün acıklı maliyetini hatırlatmak görevimizdir. Teröre yardım ve yataklık yapan bölücü kebapçıların işsizlikte payı vardır. Bir eli yağda, diğeri balda, yediği önünde, yemediği ardında, bir giydiğine bir daha dönüp bakmayan, ama sırayı siyaset alınca sahte vicdan ve merhamet edebiyatı yapan bir avuç kaymak tabakadan, imtiyazlı azınlıktan, merdane gibi dönen devrimci bozuntularından öğreneceğimiz de hiçbir şey yoktur” şeklinde konuşmasını sürdürmüştür.

          Yüzüne tükürsen “Ya Rabbi şükür” diyen bu ihanet içindeki muhalefet bu konuşma sonrası ne mi yaptı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar