Benim Fetöcüm iyidir

FETÖ Davalarını yakından takip edenleri ve hatta beni atlattı. Murat Ağırel'i tebrik ederim. Darbenin kilit ismi Adil Öksüz ile kimlerin bağlantılı olduğunu ortaya çıkarıp Odatv ye yazdı.Hemen her gün...

FETÖ Davalarını yakından takip edenleri ve hatta beni atlattı. Murat Ağırel'i tebrik ederim. Darbenin kilit ismi Adil Öksüz ile kimlerin bağlantılı olduğunu ortaya çıkarıp Odatv ye yazdı.

Hemen her gün, FETÖ ile bağlantılı birçok kişi hakkında gözaltı ve tutuklama haberlerini okuyoruz. Detaylara ulaştıkça bazı kişiler hakkında yeterli delil olmadan haksızlık yapıldığı, bazı kişilerin de haklarında kuvveti suç şüphesi olmasına rağmen "kollandığını" görüyoruz.

Ortaya çıkan bu durumun; iktidarın FETÖ ile mücadelede samimi olmadığı ve "FETÖ borsası" haberlerini doğrular nitelik taşıdığını anlıyoruz.

15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 570 klasörden oluşan dava dosyası ve 4 bin 658 sayfalık iddianameyi inceledim. İddianamede 1 numaralı sanık FETÖ lideri Fethullah Gülen gösterilirken, 2 numaralı sanık olarak "FETÖ'nün Hava Kuvvetleri İmamı" olduğu iddia edilen Adil Öksüz. 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki bir başka isim Kemal Batmaz da iddianamede 3 numaralı sanık olarak yer alıyor.

Bu isimler yazımız içerisinde sık geçeceği için, özellikle önemini vurgulamak istedim.

İddianamenin içinde bulunan diğer isimler ile ilgili ek klasörlerde yer alan istihbarı bilgiler inanılır gibi değil. İddianamede bulunan 17.10.2016 tarihli "17 - 21.03.2016 tarihleri arasında Adil Öksüz ile birlikte yurt dışına giriş-çıkış yapan kişiler" bilgi notunda şu ifadeler yer alıyor:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hasan Paşam ve Uğur Mumcu... 31 Ocak 2021 | 518 Okunma "Adalet yıkılırsa gökyüzü çöker!" 29 Ocak 2021 | 283 Okunma Asker Hastanesi yıkılmasın!.. 28 Ocak 2021 | 281 Okunma Kaba Milliyetçilik... 24 Ocak 2021 | 407 Okunma Uzmanlara zulüm... 21 Ocak 2021 | 333 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar