Yetti artık! Alın IŞİD’inizi de gidin!..

Çok üzgünüz, kızgınız, ağır yaralıyız, ağlıyoruz.Önceki geceden beri, Atatürk Havalimanı'nda yitip giden masum insanların ardından gözyaşı döküp terörü...

Çok üzgünüz, kızgınız, ağır yaralıyız, ağlıyoruz.
Önceki geceden beri, Atatürk Havalimanı'nda yitip giden masum insanların ardından gözyaşı döküp terörü lanetliyoruz.
“İnsanlıktan çıkmışlar niçin, neden kıydılar bu insancıklara” sorusuna cevap ararken ister istemez;
“Esed 2 ay içinde devrilecek”, “Şam'daki Emeviye Camii'nde Cuma namazı kılınacak” denilerek bize zorla seyrettirilen ama hayal kırıklığıyla biteceği daha jeneriğinden belli olan “Ortadoğu'da Bir Hayal Yolculuğu” adlı filmin karelerini gözlerimizin önüne getiriyoruz.

* * *

Kanlı filmi geri sarınca; “Dur, yapma!.. Suriye'de bizim ne işimiz var! Ortadoğu bataklığına girersek çıkamayız”diyenlere gülenleri!..
Uyarıda ısrar edenleri “hainlikle” yaftalayanları!..
Dünyanın dört bir yanından akın akın gelen küresel dinci teröristlerin önceki gece bombaladıkları Atatürk Havalimanı'nı adeta buluşma noktası haline getirdiklerini!..
İstanbul'dan Güneydoğu kentlerimize giden yolların bu teröristler için otobana dönüştüğünü!..
Suriye sınırımızın yol geçen hanı haline geldiğini!..
Sonradan birçok canlı bomba eylemiyle katliam yapan teröristlerin o bölgemizde kurulan cihatçı terörist devşirme merkezlerinde eğitildiklerini!..
Annelerin, babaların çocuklarını kurtarabilmek için güvenlik güçleriyle yargıya yaptıkları tüm başvuruların takipsiz kaldığını!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.395 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar