Prensin yatı!..

AKP'nin Atatürk Türkiyesini benzetmeye çalıştığı stratejik ortağı Suudi Arabistan'ın prenslerinden Nawaf bin Abdülaziz Al Saud ve beraberindekiler, bir süredirBodrum'da tatil yapıyorlar.Ama ne...

AKP'nin Atatürk Türkiyesini benzetmeye çalıştığı stratejik ortağı Suudi Arabistan'ın prenslerinden Nawaf bin Abdülaziz Al Saud ve beraberindekiler, bir süredirBodrum'da tatil yapıyorlar.
Ama ne tatil!..
Haftalığı 1 milyon Euro'ya kiralanan yatta prens ve yetişkin çocuklarıyla, Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammed bin Salman'a, bikini mayolu genç ve güzel kadınlar hizmet ediyorlar!
Yatta yaşananlara gelince…
Bana ulaşan iddialara göre, Suudi Arabistan vatandaşlarının kendi ülkelerinde çiğnedikleri takdirde idama kadar giden cezalara çarptırıldıkları her türlü yasak, bu yatta ayaklar altına alınıyor.
Örneğin içki gırla gidiyor!
Alkolün yanı sıra uyuşturucunun katmerlisi, adeta peynir ekmek gibi tüketiliyor.
İsimlerini vermeyeceğim kokteyl uyarıcı-uyuşturucuların envai türlüsü, seks partilerinde elden ele dolaşıyor.
Durun daha bitmedi!
Henüz bakire olan güzellerin yattaki ilk gecesine 100 bin Euro ödendiği öne sürülüyor!..

*  *  *

Bunlar birer iddia ama hatırlayacaksınız; geçen ekim ayı başlarında Lübnan'ın başkentiBeyrut'taki Refik Hariri Havalimanı'nda gerçekleşen çok önemli bir operasyonla Suudi Prensi Abdül Muhsin bin Welid bin Abdülaziz'in özel jetinde, 40 bavul içine doldurulmuş 2 ton sentetik uyarıcı hap ele geçirildi!..
Peki, sıradan bir Suudlu için cezası sokak ortasında kılıçla idam edilmek olan bu suçüstü sonrasında prense ne yapıldı?
Kelle yerinde durduğuna göre, demek ki şeriatın gereği yapılmadı!
Oysa geride bıraktığımız yıllarda, uyuşturucu hap taşır ya da satarken yakalanan, aralarında Türklerin de bulunduğu çok sayıda kişinin kellesi, bir kılıç darbesiyle uçurulmuştu!
Bazı idamlar öncesinde dünyanın ayağa kalkması bile, Suud yönetiminin insafa gelmesine yetmemişti!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.395 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar