FETÖ, İnönü Stadyumu’na nasıl girdi?..

Sevgili Bekir Coşkun, dünkü “FETÖ nerelerimize girdi”başlıklı muhteşem yazısında örgütün sızdığı kurumları sıralamış ama çok önemli bir yeri...

Sevgili Bekir Coşkun, dünkü “FETÖ nerelerimize girdi”başlıklı muhteşem yazısında örgütün sızdığı kurumları sıralamış ama çok önemli bir yeri unutmuştu:
“İnönü Stadyumu”nu!..
Onu da ben anlatayım:
Tarih 14 Ekim 2010…
O gün, Beşiktaş Kulübü'nün Nevzat Demir Tesisleri'nde, Başkan Yıldırım Demirören'in deyimiyle “kulüp tarihinin en önemli işi” yapılıyor!
Başkan ve Fİ YAPI İnşaat Şirketi'nin sahibi Fikret İnan,kulüp tarihinin bu en önemli (!) işi için imza atıp el sıkışıyor!
İnan da “Çok onurlu (!) bir iş oldu” diyor!..
Tarihi stadyumdaki “İnönü” adının önüne, yapsatçılıkla uğraşan şirketinin isminin konulması, yani bundan böyle Fİ YAPI İNÖNÜ STADYUMU olarak anılması için, kulübe 2 yılda toplam 6,5 milyon dolar ödeyeceğini söylüyor!
Milli mücadele kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucularından“İNÖNÜ” adı ile Fİ YAPI yan yana gelince, kulüp tarihinin en önemli ve onurlu işi tamamlanmış oluyor!

*  *  *

Oysa o tarihlerde finansman batağına sürüklenen Fİ YAPI, taahhütlerini yerine getirmekte zorlanmaya başlamış bulunuyor!
Ama gazetelere verdiği çarşaf çarşaf ilanlarla tüketicileri yanılttığından, SÖZCÜ'deki köşemde dile getirdiğim şu acı durumu kimsecikler yazamıyor:
…Fi Yapı mağdurlarının bana yolladıkları mesajları okusanız, yüreğiniz yanar. Kimi eşinden ayrılmış, kimi borç batağına batmış, kiminin hayatı kararmış. Aralarında intihar edenler bile var. Dünyası kararanlar “Ne olur bizim yaşadıklarımızı yaz” diye yalvarıyor!
Ben de yazıyorum. İşte Fİ YAPI gerçeği…

*  *  *

Fikret İnan ve iki ortağı 2007'de bir şirket kuruyorlar. Fikret İnan'ın adından yola çıkarak, firmalarına “Fi Yapı” adını veriyorlar.
İnan ortaokul mezunu bir inşaatçı… Uzun süre nalburluk yapıyor, bir ara elektronik eşya satıyor… Başarılı olamayınca tekrar nalburluğu deniyor, ardından inşaat müteahhidi oluyor…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.395 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar