Adalet geri dönecek!..

O gün, arada bir bastıran sağanağa karşın, “Adalet Yürüyüşü”ne katılanlar, coşkulu sloganlar ve kararlı adımlarla İzmit’i geçiyorlar. Kadim dostum büyük mizahçı...

O gün, arada bir bastıran sağanağa karşın, “Adalet Yürüyüşü”ne katılanlar, coşkulu sloganlar ve kararlı adımlarla İzmit’i geçiyorlar.
Kadim dostum büyük mizahçı Müjdat Gezen de ilerlemiş yaşına ve kronik bel fıtığı hastalığına karşın, dostları usta yazar Kandemir Konduk ve değerli hukuk uzmanı avukat Celal Ülgen’le, bir süreliğine, ünlü demokrasi savaşçısı avukat Fidel Okan ve ben de, tüm etap boyunca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyoruz.
Müjdat’ın elinde bir pankart var. Ama pankarttaki “adalet” sözcüğü baş aşağı duruyor!..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Müjdat Bey, pankartı ters tutmuşunuz” diyerek muzipçe takılınca, “Kemal Bey, adaleti bu hale ben getirmedim, sistem baş aşağı getirdi” cevabını veriyor.

* * *

Yol kenarlarını dolduran ya da evlerinin pencere ve balkonlarından korteji izleyen İzmitliler de “Hak, hukuk, adalet” diye bağırarak yürüyüşü destekliyorlar. Yol boyu alkışlar ve “Yaşa, Varol” sesleriyle inliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.395 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar