14 yıl önce, 14 yıl sonra!..

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara'daki zırhlı birliklerin Güneydoğu sınırına gönderilmesi konusundaki bir soruya cevap verirken “Türkiye her türlü ihtimale önceden hazırlık yapmak...

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ankara'daki zırhlı birliklerin Güneydoğu sınırına gönderilmesi konusundaki bir soruya cevap verirken “Türkiye her türlü ihtimale önceden hazırlık yapmak durumunda…” demiş!

* * *
Demek ki Bakan, Türkiye'nin AKP sayesinde her türlü ihtimale çoktan hazır durumda olduğunu bilmiyor. O halde biz hatırlatalım:

* * *

Bundan 14 yıl, yani AKP iktidarından önce bırakın Başbakan'ı, sorumlu mevkideki bir siyasetçi çıkıp,“Başkanlık olmazsa, Türkiye bölünür” deme cesaretini gösterebilir miydi?..

* * *

İmralı'daki terör örgütü başına “Sayın Öcalan” diye hitap edilebilir miydi?..

* * *

Elindeki silahı bırakmayacağını açıklayan terör örgütüyle, Sayın Öcalan'ın (!) önerileri doğrultusunda ve “açılım” adı altında pazarlık masasına oturulabilir miydi?..

* * *

Güneydoğu'daki kentlerin birer patlayıcı deposu haline getirilip kalkışmaya müsait zeminin hazırlanmasına göz yumulabilir miydi?..

* * *

Türk yargısı, kahramanlık gösterileri arasında Kandil'den yurda giriş yapan PKK'lı teröristlerin ayağına gönderilebilir miydi?..

* * *

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yurtsever ve pırıltılı subayları, bilim insanları, aydınları ve gazetecileri, sırf FETÖ istediği için kumpaslarla ve sorgusuz sualsiz zindanlara atılabilir miydi?..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Borç rekortmeni belediye belli oldu 25 Nisan 2024 | 3.395 Okunma Başarılı bir belediye başkanı olmak çok mu zor?.. 06 Nisan 2024 | 111 Okunma AKP iktidarını nasıl bir süreç bekliyor?... 05 Nisan 2024 | 413 Okunma Seçmenlerin iktidara verdiği mesajlar!.. 04 Nisan 2024 | 331 Okunma Bir Trabzonlu’nun gözünden 17 Mart olayları!.. 23 Mart 2024 | 515 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar