Yolu açık olsun

Aleyna Tilki ilk meşhur olduğu günden bu yana “Dünya starı olacağım” dedi durdu. Biraz güldük, biraz da “Hayalci tatlı kız” deyip gülümsedik. Ancak kazanan kendisi oldu ve dediğini yaptı. Yani en...

Aleyna Tilki ilk meşhur olduğu günden bu yana “Dünya starı olacağım” dedi durdu. Biraz güldük, biraz da “Hayalci tatlı kız” deyip gülümsedik. Ancak kazanan kendisi oldu ve dediğini yaptı. Yani en azından ilk adımları atmış oldu. Herkes gibi ben de dün yayınlanan ‘Retrograde’i çok merak ediyordum. Aleyna’nın sitemli “Beni destekleyin” mesajından sonra hakkında olumsuz fikir bildirmek bir anda tabulaştığı için önce güzel yanlarını sıralayacağım. Aleyna’nın vokali de İngilizcesi de mükemmel. Stüdyo kaydı da o kadar iyi ki sesi her zamankinden daha başarılı geliyor. Bir de kendisi klipte çok güzel görünüyor.

TARKAN’DAN BERİ İLK

Ancak Aleyna’nın kendine yer edinmek istediği, müzik alıcısının ağırlıklı olarak Z kuşağı olduğu bir alanda popüler ‘sound’ çok hızlı değişiyor. Bu nedenle ‘Retrograde’ 2 yıl önce yapılmış bir şarkı gibi duruyor. Adı gibi retro. 20 yaşındaki Aleyna’nın şarkısını belki de 42 yaşındaki Diplo değil de daha genç bir prodüktör yapmalıydı.

Klip de 2000’lerin başında R&B şarkıcılarına çekilenler gibi. Aleyna tarzı ve karizması ile Türkleri fethettiği gibi uluslararası alanda da dinleyiciye kendini sevdirebilecek bir potansiyele sahip. Plak şirketi desteği ve daha doğru şarkılarla Tarkan’dan beri ilk uluslararası starımız olabilir. Yolu açık olsun.

BOYACI ALİŞAN

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar