Yetenekli Muzo

Enis Arıkan çok iyi oyuncudur. Bunu ‘Alice’ müzikalini izlerken bir kez daha hatırlamıştık. Ancak kendisini ‘Jet Sosyete’den beri oyunculuğuyla ekranda göremiyorduk. Sosyal medyadaki popülerliğini paraya...

Enis Arıkan çok iyi oyuncudur. Bunu ‘Alice’ müzikalini izlerken bir kez daha hatırlamıştık. Ancak kendisini ‘Jet Sosyete’den beri oyunculuğuyla ekranda göremiyorduk. Sosyal medyadaki popülerliğini paraya dönüştürmeyi de başaran Arıkan, muhtemelen bu nedenle bir dizide yer alma ihtiyacı da hissetmiyordu.

Sonunda ‘Camdaki Kız’dan gelen teklifi kabul etti ve yarın karşımıza ‘Muzo’ olarak çıkacak. Muzo doğuştan birtakım fiziksel gelişim sorunlarıyla doğmuş, çok ağır tedaviler almış ve acı çekmiş bir karakter. Bu sebeple çocuk yaşlardan itibaren insanlardan uzak durmuş. Çok zeki ve yetenekli bir mimar. Aile üyelerinin fikirlerine saygı duyduğu tek kişi! Kulağa bir oyuncunun şov yapması için yazılmış harika bir rol gibi geliyor.

Ben Enis Arıkan’ın ‘Muzo’ ile çok ses getireceğine ve büyük övgüler alacağına inanıyorum. ‘Camdaki Kız’ın yarınki bölümünü merakla bekliyorum.

AŞI TURİZMİ

Daha önce Dubai’ye içinde koronavirüs aşısı olan turların düzenlendiği haberlerini okumuştuk. Henüz bunu tura çevirenler olmasa da size ABD’den bir haber vermek istiyorum. Bir süre önce turist vizesiyle Boston’a giden ve burada 3 ay kalmak üzere ev tutan arkadaşımla görüştüm. Dedi ki “Ben aşının ilk dozunu oldum, ikinciyi bekliyorum.” Şu an ABD’de bir adres gösteren herkese Biontech aşısı yapıldığını öğrendim.

Hatta New York’ta yaşayan başka bir arkadaşım, bazı hastanelerde ona bile bakmadıklarını, kapıdan giren ve talep eden herkese vurduklarını söyledi. Hatta “Yakında markette satmaya başlarlarsa şaşırmayacağım” diye konuştu. Bizde de aşılama hızla devam ediyor ama bol bulan Amerikalıların kaynaklarından yararlanmak isteyenler hemen uçak bileti bakmaya başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar