Ve melankoli

Melis Fis, sosyal medyayı çok iyi kullanan yeni nesil genç müzisyenlerden. Bugüne dek yaptığı işlerin kalitesi hep dikkatimi çekti. Şimdi de yeni şarkısı ‘Dursaydı Dünya’ dilime takıldı....

Melis Fis, sosyal medyayı çok iyi kullanan yeni nesil genç müzisyenlerden. Bugüne dek yaptığı işlerin kalitesi hep dikkatimi çekti. Şimdi de yeni şarkısı ‘Dursaydı Dünya’ dilime takıldı. Instagram’dan takip ettiğim Melis Fis cıvıl cıvıl eğlenceli bir insan. Ama bu şarkıda melankolik bir sound yakalamış. Söz müzik kendisine ait düzenlemeyi ise Sezer Dinç yapmış. Valla bayıldım.

SCALİNİ İSTANBUL’DA

İlk kez 1988’de Londra’da açılıp daha sonra dünyaya yayılan İtalyan restoranı Scalini, İstanbul’da da bir şube açtı. Hem de Sarıyer’deki Six Senses Kocataş Mansions’da. Bir trattoria yani aile restoranı olan Scalini’nin mavi dekorasyonu çok şık. Menü baş şef Luigi Ferraro’nun geleneksel İtalyan mutfağına yenilikçi ve samimi dokunuşlar yapan felsefesini yansıtıyor.

Başlangıç spesiyalleri avocado caldo ve mista Scalini. Taze makarna ve risotto ile İtalyan sofralarının samimi ve lezzetli geleneğini taşıyan yemekler birbirinden lezzetli. Dahası restoranda hizmet dört dörtlük. Artık lüksün tanımı konfor ve lezzet kadar aldığınız hizmetin kalitesini de içeriyor. Scalini ekibi size kendinizi evinizde hissettirecek. Hem gösterdikleri yakınlıkla hem de şahane yemekleriyle.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar