Ünlü kadınlar ve mekancı erkekler

Magazin dünyasının, malzeme açısından en verimli çiftleri, doğal olarak oyuncu, şarkıcı ve sporculardan oluşur. Bugün masaya yatıracağımız aşklar ise bol bol yaşandığı halde nedense...

Magazin dünyasının, malzeme açısından en verimli çiftleri, doğal olarak oyuncu, şarkıcı ve sporculardan oluşur. Bugün masaya yatıracağımız aşklar ise bol bol yaşandığı halde nedense fazla kafa yormadığımız bir eşleşme: Ünlü kadınlar ve mekancı sevgilileri. Yani işletmeci, restoran-kulüp sahibi, mekan danışmanı gibi unvanları olan bu erkekler, onca sosyetik çapkın, yakışıklı jön dururken bu meşhur kadınları nasıl kendine çekiyor?

Ünlü kadınların sevgililerini mekancı erkeklerden seçmesi konusundaki gündem halihazırda zaten pek hareketli. Ezgi Mola’nın iki yıldır aşk yaşadığı Mustafa Aksakallı ile sık sık haberleri çıkıyor. Aksakallı Çeşme’deki Risen Shine’ın işletmecisi. Hatta Ezgi Mola ile ortak olup iki mekan daha açtılar. Bir gün evleneceklerini, diğer gün inkar ettiklerini, üçüncü gün de kıskançlık maceralarını okuyoruz.

Esprili bir şekilde de olsa Ezgi Mola, sevgilisinin kaslı vücudunu sosyal medyada paylaşmasına karşı olduğunu açıkça ifade etmişti. Yani biraz kıskançlık girmiş çiftin arasına. Kıskançlık demişken, ‘Sihirli Annem’ dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı’nın dört yıllık eşi Mustafa Can Keser de kulüp işletmecisi. Çiftin evlilikleri Damla, ikinci bebeklerine hamileyken yara almış, Keser’in işyerinde bazı kadın müşterilerle yakınlaştığı iddia edilmişti. İlişki sonrasında da dikiş tutmayınca şu an boşanma aşamasına geldiler.

Gündemdeki bir diğer aşk da İvana Sert ve otelci sevgilisi Sezer Dermenci. Sert, geçen haftayı aşkının Urla’daki otelinde mutlu mesut geçirdi. Başka bir isim de Tuba Büyüküstün’den sonra Melisa Şenolsun ile yeni bir aşka yelken açan, Gizli Kalsın, La Boom ve La Boucherie gibi mekanların patronu Umut Evirgen. Başka kimler vardı derseniz, Gizem Karaca, Ege sahillerindeki yazlık mekanların işletmecisi Kemal Ekmekçi ile evlenip İzmir’e taşınmıştı.

Grey, Nezih, People gibi markaların sahibi Tayfun Topal, Deniz Seki ile bir dönem beraberdi. Biraz daha geçmişe gidersek karşımıza işletmeci Onur Gülmek-Demet Akalın aşkı çıkıyor. Demet Akalın’ın yine bu sektörden Önder Bekensir ile evlenip boşandığını da unutmayalım. Bekensir, Süreyya Yalçın’la da üç ay süren bir evlilik yapmıştı. En başta sorduğumuz soruya geri dönelim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar