Tavuklar düşünsün

Edis’in İrem Şahin ile öpüşmediği, gürültülü ortamda birbirlerinin kulaklarına eğildikleri bir anda çekilen fotoğrafın açısının bir aldanmaya neden olduğu konusundaki iddiamı...

Edis’in İrem Şahin ile öpüşmediği, gürültülü ortamda birbirlerinin kulaklarına eğildikleri bir anda çekilen fotoğrafın açısının bir aldanmaya neden olduğu konusundaki iddiamı sürdürüyorum. Zaten ikili İrem Şahin’in annesi Didem Şahin’e de “Yakın arkadaşız, öyle bir şey olmadı” demiş. Çıkan haberlere göre Didem Şahin kızına sinirlenip davranışlarına dikkat etmesi konusunda uyarmış. Aile içi ufak bir kriz yaşanmış. Ben bunu duyunca Edis’in annesinin “Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün” dediğini hayal ederek kıs kıs güldüm. Magazine uzak olanlar için bilgi notu: Oğlu Lider Şahin’in İrem Derici ile yaşadığı ilişkiyi onaylamayan Didem Şahin bu horozlu vecizeyi söylemişti.

DÖVME YAPTIRMAYIN

Dilan Çiçek Deniz’in İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson oyuncuya o kadar aşık ki DÇD harflerini göğsüne dövme yaptırdı. Ne kadar riskli işler değil mi? Aşk yoğunken insan o duygunun bir ömür süreceğini sanıyor tabii. Ancak bilenlere bir sorun. Mesela Hadise’ye! Kaç dövme sildirdi, kaç harfi başka bir şekle çevirtmek zorunda kaldı? Benden tavsiye: Sevgilinizin adını asla dövme yaptırmayın.

HALILAR METAVERSE’TE

NTF adı verilen dijital sanat eserleri hayatımıza inanılmaz bir hızda girdi. Sanal dünyanın en son hali diyebileceğimiz Metaverse ise aslında bu tür işlerin esas sergilenme alanı. Yani varsa sanal gerçeklik (VR) gözlüklerinizle, yoksa ekranlardan izleyebileceğiniz eserlerden bahsediyorum.

Daha önceki eserlerinde yapay zeka ile halı dokuyan ve geleneksel desenler işleyen 1990 doğumlu Azeri sanatçı Orkhan Mammadov, bu kez Azerbaycan’ın kültürel mirası olan halılarını ‘Estetiğin Canlanması’ adlı eseriyle NFT haline getiriyor. 150 binden fazla halı ve kilim görüntüsü içeren eser 27 Ocak’ta sergilenecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar