Tatilde villa trendi

Şimdi İrem Derici’nin bikinili fotoğrafıyla bu başlığın alakası ne diyeceksiniz. Anlatayım efendim. İrem Derici eşini dostunu da alıp Kalkan’da harika bir tatil yaptı. Bunun için de...

Şimdi İrem Derici’nin bikinili fotoğrafıyla bu başlığın alakası ne diyeceksiniz. Anlatayım efendim. İrem Derici eşini dostunu da alıp Kalkan’da harika bir tatil yaptı. Bunun için de gördüğünüz gibi yatak odasında jakuzi bile olan lüks bir villa kiraladılar. Biliyorsunuz Sıla da Bodrum’da sezonluk kiraladığı havuzlu eve 300 bin TL ödedi. Haberciler orayı keşfedince Datça’da bir yer tuttu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç da çıkan haberlerin ardından Kaş’ta otelde değil evde kaldıklarını duyurdular. Kiraladıkları villanın önünde de poz verdiler.

BİR EVDE 22 KİŞİ

Pandemi dolayısıyla otellerden, kalabalık ortamlardan çekinenler tatil için ev kiralama trendini sevdi. Ama öyle aklınıza eski model yazlıklar gelmesin. Bu sistemin içindeki evlerin çoğu havuzlu, barbekülü, lüks villalar. Bünyesinde 4 bindan fazla kiralık yazlık villa ve tekne bulunan ‘tatildekirala.com’ platformunun verilerine göre 2021’in ilk yarısında en çok Kaş, Fethiye, Bodrum, Belek ve Marmaris tercih edilmiş.

En uzun kiralama dönemi 90 gün olmuş. En çok rezervasyon ise Kurban Bayramı dönemi için yapılmış. Rezervasyonlar geçen yıla göre 4 kat artmış. Bir evde ise aynı anda en fazla 22 kişi kalmış. Bu ev Bodrum’daymış. Ya geniş bir aile ya da topluca partileyen dev bir arkadaş grubu. İkincisiyse bir dahakine beni de çağırsınlar lütfen.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar