Tartışmalı şahit

Özge Özpirinçci sadece oyunculuğuyla değil, duruşuyla da kalbimizde özel bir yere sahip. Bugüne dek kadın hakları konusunda söyledikleriyle, davranışlarıyla, ‘kadınların nafaka hakkına...

Özge Özpirinçci sadece oyunculuğuyla değil, duruşuyla da kalbimizde özel bir yere sahip. Bugüne dek kadın hakları konusunda söyledikleriyle, davranışlarıyla, ‘kadınların nafaka hakkına dokunmayın’ başlıklı çağrı metnini imzalamasıyla sevgimizi ve saygımızı kazanmış bir isim. Ama geçen hafta Marmaris’te Burak Yamantürk ile evlenen Özge Özpirinçci’nin nikah şahidi tartışma konusu oldu. Şahidi, Avukat Nail Gönenli’ydi. Nail Gönenli oyuncu Efecan Şenolsun’u taciz davasında savunurken davacı Elit İşcan için “Af buyurun sevişme sahnelerinde oynuyor.

Oynadıkları filmlere bakın. Avukatlıkta bir bayan meslektaşım kucağıma oturmaz ama bu sektörde bunlar çok normal” demesiyle tepki çekmişti. Olumlu tarafından bakıp mahkemenin üstünden geçen aylar içerisinde Özge Özpirinçci’nin Nail Gönenli’nin kullandığı dilin neden çirkin olduğunu anlattığını ümit ediyorum. Doğruyu görmesi için herkese şans vermeliyiz diye düşünüyorum.

KAPADOKYA’DA HEYECAN

Gökhan Türkmen’in son klibi ‘Heyecan’ı izlediniz mi? Tamam şarkı gerçekten çok güzel ama görüntülere bakmaktan şarkıyı dinleyemiyorum. Kapadokya’da çekilen klipte özel efektlerle zenginleştirilmiş bir doğa görüyoruz. Gökhan Türkmen de motosikletiyle o güzelim yolları kat ediyor. Bence tek sorun Türkmen’in sakalı! Biraz kısaltsa daha hoş olmayacak mı?

HERKES ORADAYDI

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar