Tadından yenmiyor

Hande Yener, Gülşen’in transparan kıyafetiyle ilgili “Dünya starları bunu yapıyor. Herkes özgürlüğünü yaşasın” diyerek konuyu kapadı. Benim de hemen aklım Hande’nin en iyi...

Hande Yener, Gülşen’in transparan kıyafetiyle ilgili “Dünya starları bunu yapıyor. Herkes özgürlüğünü yaşasın” diyerek konuyu kapadı. Benim de hemen aklım Hande’nin en iyi şarkılarından ‘Biraz Özgürlük’e gitti.

Hande Yener hem yeni şarkısı ‘Sahte’, hem popçulardan farklı tarzı hem de şahane fikirleriyle tekrar zirveye oturdu. Tadından yenmiyor bu günlerde.

BEYAZ ATLETLİ

Ferzan Özpetek efsane filmi ‘Cahil Periler’i bir dijital platforma dizi olarak çekiyor malum. Bu yapımda yer alacak olan Burak Deniz önceki gün İtalya’da Ferzan Özpetek ile buluştu. Ama ne buluşma! Özpetek, Deniz’in beyaz atletli fotoğraflarını Instagram’da paylaşmaya doyamadı.

Dragos’taki Plant Factory bu konuya taze ve lezzetli bir çözüm getirmiş. Kapalı alanda topraksız dikey tarımı, sanayi tipinde yapan ilk firma. Tamamen ilaçsız tarım yapılıyor, yüzde 95 daha az su kullanımı var. Birçok restoranla çalışıyorlar ve İstanbul’un ünlü şefleri sebzelerini onlardan alıyor. Ve şefler bu ürünlerden çok mutlu. Yakında biz faniler de bu ürünlere internet satışı aracılığıyla ulaşabileceğiz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 103 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 137 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar