Tabaklar kırılsın

Jupiter Group’un patronu Tayfun Topal, bir mekan kapatsa yerine iki tane açıyor. Canlı müzik piyasasından çekildiğini açıklayan Topal, Cihangir’deki Hazine’yi ve Taksim’deki People’ı kapatmıştı....

Jupiter Group’un patronu Tayfun Topal, bir mekan kapatsa yerine iki tane açıyor. Canlı müzik piyasasından çekildiğini açıklayan Topal, Cihangir’deki Hazine’yi ve Taksim’deki People’ı kapatmıştı. People’ın yerine acayip bir mekan yapıyor, adı Ginza. Kasımda açılacak olan Ginza’yı daha sonra anlatacağım. Bugünkü konumuz Hazine’nin yerine gelen Tanisia. Grek meyhanesi olarak hizmet veren Tanisia’nın dekoruna mavi hakim. Duvarlardaki seramikler enfes.

Sosyal mesafe kuralları gereği koca mekanın kapasitesi sadece 70 kişi. Menüdeki yemekler Asım Yıldız’ın danışmanlığında Yunan bir şef tarafından hazırlanıyor. Mezeler komşuda da bizde de birbirine benzediğinden yabancılık çekmiyoruz. Yemek kalitesi Tayfun Topal’ın mekanlarında her zaman ortalamanın çok üstündedir zaten. Eğlencesi ise İstanbul’da herkesin merak ettiği türden. Tam bir Yunan tavernasındasınız.

Gecenin en eğlenceli kısmı tabak kırma saati. O saat gelince konuklar çatır çatır tabak kırıp kahkaha atıyor. Çok rahatlatıcı bir etkinlik doğrusu. Instagram’da görenler “Vah vah tabaklara yazık” dese de durum öyle değil. Bu tabaklar çamurlardan özel olarak kolay kırılsın diye yapılıyor. Bu işle uğraşanlara da istihdam olanağı sağlıyor. O yüzden tabak kıranlara ses etmeyin lütfen.

ŞİMDİ REKLAMLAR

Reklam yapan ünlünün o ürünü kullanıp kullanmaması güvenilirlik açısından çok önemli bir konu. Gençler hatırlamaz, yıllar önce Pepsi reklamlarının yıldızı Michael Jackson’ın çöp kutusundan Coca Cola kutuları çıkınca anlaşması iptal edilmişti. Madem eski defterleri açtık, bir iptal daha oldu o yıllarda. Madonna ‘Like a Prayer’ albümünü çıkardığında yine Pepsi ile anlaşmıştı. Ancak klibinde kiliseyi kızdıracak dini öğelere yer verince onun da sözleşmesi iptal olmuştu. Artık kanal sahibi Acun Ilıcalı’nın bile reklamlarda oynadığı günlere geldik.

Ben Acun’un son Oppo reklamını çok sevdim. Görüntüler bir harika. Ama esas merak ettiğim gerçekten o telefonu kullanıp kullanmadığıydı. Yaptığım ufak bir araştırma sonucu öğrendim ki kullanıyormuş. Hatta kızlarıyla bol bol video çekiyormuş. Diğer yandan çamaşır bulaşık deterjanı, ucuzluk marketi reklamlarında çıkan ünlüler bana hiç inandırıcı gelmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar