Sürpriz şahit

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin düğününe İmparator’un bir servet harcayacağını soldaki haberde okudunuz, değil mi? Çiftin nikah şahidi ise sürpriz bir isim olacak: Gülben Ergen!...

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin düğününe İmparator’un bir servet harcayacağını soldaki haberde okudunuz, değil mi? Çiftin nikah şahidi ise sürpriz bir isim olacak: Gülben Ergen! Hatırlarsanız İbrahim Tatlıses ile Gülben Ergen geçen ağustosta İzmir’de bir nikahta bir araya gelmişti. Konu muhtemelen orada gündeme gelerek bu karar alındı. Bakalım İdo’nun düğününe kimler davet edilecek, kimler kadro dışı kalacak!

O KOLTUK KİMİN?

‘O Ses Türkiye’den ayrılacağı kesinleşen Hadise’nin yerine kimin geleceği merakla beklenirken kulislerden dedikodular duyulmaya başladı. Haluk Levent’in adı geçse de koltuğa Oğuzhan Koç’un oturacağı söyleniyor. Acun’un esas gönlünde yatan isim ise Kenan Doğulu’ymuş. Ancak o kadar yüksek bir ücret istemiş ki mümkün olmamış. Zaten Acun, zamanında Mustafa Sandal yerine de Kenan’ı istemiş ama aynı sebepten dolayı Doğulu’yu kadroya alamamış.

ERKEKLER NE GİYDİ?

New York’un meşhur MET Gala’sının bu yılki teması ‘Amerikan Bağımsızlığı’ oldu. Birçok Hollywood yıldızı temayı ya anlayamadı ya da çok uçuk bir şekilde yorumladı. Ne Amerika ne de bağımsızlıkla ilgili birçok kıyafet vardı. Son birkaç yıldır bu galada kadınlar kadar erkeklerin de giydikleri konuşuluyordu.

Bu kez bu durum zirve yaptı. Hatta bana sorarsanız erkekler daha çılgınca giyinmişti. Siyahi şarkıcı Lil Nas X, dev bir pelerinle geldi ve altından altın rengi bir zırh çıktı. Daha sonra zırhın altından da renkli taşlarla işlenmiş bir ‘catsuit’ yani daracık bir tulum çıkmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar