Sosyal medya çirkefleri

Sosyal medya kullanıcılarının ünlülere yazdıkları cehalet, kötülük, kıskançlık ve çirkinlik dolu yorumlardan bıktım artık. Perran Kutman geçen pazar 39 yıllık eşi Koral...

Sosyal medya kullanıcılarının ünlülere yazdıkları cehalet, kötülük, kıskançlık ve çirkinlik dolu yorumlardan bıktım artık. Perran Kutman geçen pazar 39 yıllık eşi Koral Sarıtaş’la ilgili aşk dolu, dünyalar tatlısı bir paylaşım yapmış.

Bir takipçisi, hem de kadın, artık nasıl mutsuz, nasıl problemli bir hayat yaşıyorsa “Çirkin ama adamı bağlamış kendine diliyle” yazıvermiş. Bize ‘Perihan Abla’yı, ‘Şehnaz Tango’yu, ‘Hayat Bilgisi’ni veren bu kadına edilmiş hakaret içimi acıttı.

Ben kalkıp küfredip saydırmak istedim ama duruşunu asla bozmayan Perran Kutman tüm asaletiyle “Sözlerinizi biraz daha dikkatli seçerek konuşmanızı tavsiye ederim” diye cevap verdi.

Bu tür yorum yapan tüm hastaların, psikolojisi bozuk tiplerin tedavi görmesini diliyorum. İşi ileriye götürüp suç oluşturacak şiddette hakaret edenler de unutmasınlar, adınızı saklamanız bulunmayacağınız anlamına gelmiyor.

Hakkınızda dava açılınca şıp diye yakalıyorlar. Ondan sonra “Ay hesabımı başkası kullanmış” demek de kimseyi kurtarmıyor.

"CİNAYET SÜSÜ" VERECEKLER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar