Şöhret terörü

Geçen hafta Klein Garten’da Klein grubunun ortaklarından İsmail Alper’le görüştüm. Bir dokundum bin ah işittim. Hayır, müşterilerden değil, ünlülerden yakındı. Hesap ödemek istemeyenler...

Geçen hafta Klein Garten’da Klein grubunun ortaklarından İsmail Alper’le görüştüm. Bir dokundum bin ah işittim. Hayır, müşterilerden değil, ünlülerden yakındı.

Hesap ödemek istemeyenler, kafasına göre sadece bir kısmını ödemeyi uygun görenler, iki kere televizyona çıktı ya da Instagram’da 100 bin takipçisi var diye özel muamele görmeyi bekleyenler pek bir sıkıntı çıkarmaya başlamışlar.

İsmail diyor ki “Artık bu egolardan bıktım. Kaprisleri bitmiyor. Bu kulüpler bana ait değil, hizmet ettiğim kitleye ait. Onlar da bu tiplerden zaten hoşlanmıyor.”

Mekanlardaki bu ‘şöhret terörü’ yıllardır süregeliyor ama egolu ünlü de var, tatlı şirin ünlü de var.

Gördüğüm kadarıyla kimse onlardan rahatsız olmuyor.

Bir gün ünlü bir kadın pop şarkıcı, arkadaşı olan bir işletmeciyi, sevmediği başka bir ünlüyle Instagram’da yan yana görüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar