Şimdi müzik

Bugünlerde karşıma şahane şarkılar çıkıyor. Bunları paylaşmak için biraz biriksinler istedim. ● Sertab Erener’in yeni albümü ‘Ben Yaşarım’ tam bir olgunluk dönemi albümü....

Bugünlerde karşıma şahane şarkılar çıkıyor. Bunları paylaşmak için biraz biriksinler istedim.

● Sertab Erener’in yeni albümü ‘Ben Yaşarım’ tam bir olgunluk dönemi albümü. Tüm dingin şarkılar akustik gitar ağırlıklı ve düzenlemeleri bir harika. Ancak tempoyu artırmaya çalıştığı ‘Sormaz’ ve ‘Hepsi Aşktan’ bu albüme pek yakışmamış. Düzenlemeleri 90’lardan kalma birer rock şarkısı gibi. Sertab pop seven dinleyicilerini de unutmayıp keşke bir ya da iki tane yaz şarkısı alsaydı albüme. Ve onlarda da eşiyle değil, o işi bilenlerle çalışsaydı. ‘Kafanı Yorma’ ise Madonna’nın ‘Batuka’ şarkısını hatırlattı bana.


● Birol Giray (BeeGee), vokallerinde Efeyz adıyla bilinen Efe Uçkan’ın yer aldığı yeni single’ı ‘Flu’yu kurduğu plak şirketi Koza’dan yayınladı. BeeGee’nin daha önceki parçalarından ve çaldığı setlerden aşina olduğumuz tekno altyapısının üstüne oturttuğu Türkçe vokaller ile karşımıza çıkan Flu; hem elektronik hem de rap sevenleri mutlu edecek.

Evde kal dönemi bitti, artık kontrollü sosyal hayata geçiş günlerindeyiz ama yine de bazı şeyleri evden yapmaya devam etmeyi tercih ediyoruz. Festivaller mesela bir süre daha hayatımızda olmayacak. Bu nedenle Hybrid Community’nin düzenlediği barbekü festivali Wild BBQ online yapıldı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar