Sibel Can etkisi

Hürriyet’ten Hakan Gence, Sibel Can’a “Her albüm döneminde hakkınızda ‘Kilo aldı, kilo verdi’ haberleri çıkar. Bu da bir şiddet değil mi?” diye sormuş. Sibel Can da “İnsan bedeni üzerinden...

Hürriyet’ten Hakan Gence, Sibel Can’a “Her albüm döneminde hakkınızda ‘Kilo aldı, kilo verdi’ haberleri çıkar. Bu da bir şiddet değil mi?” diye sormuş. Sibel Can da “İnsan bedeni üzerinden yapılan her yorum incitici” diye cevap vermiş. Son 15 yılda Sibel Can hakkında çıkan kilo haberlerine hızlıca bir göz gezdirince neredeyse tamamının ne kadar harika zayıfladığı, çok güzel göründüğü hakkında yazıldığını fark ettim. Dahası Sibel Hanım hep kendisi söylemiş gazetecilere nasıl kilo verdiğini. Bir sene karpuz diyetini, başka bir sene kabak çorbası diyetini ballandırarak anlatmış. Kaç saat yüzdü, ne kadar yürüdü, kaç kilo gitti, hepsini anlatmış.

Bir keresinde de “36 bedene kavuştum” demiş. Yani bugüne kadar bu haberlerden rahatsız olmamış kendisi. Aksine malzemeyi bizzat vermiş. Benim bu konuda söylemek istediğim birkaç söz vardı ama işe bakın ki Sibel Can, aklımdakileri birkaç yıl önce verdiği röportajda zaten söylemiş: “Bu sadece merkezinde benim olduğum bir haber değil. Tüm dünyada böyle. Kilo alanlar, verenler, sağlıklı, sağlıksız zayıflayanlar. Bu bir sanayi. Çok doğal karşılıyorum. Kilo alıp vermeye çalışan milyonlarca insan ve 30 yıldır sahnelerde bir Sibel Can.”

SOSYAL MESAFELİ FESTİVAL

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki Virgin Money Unity Arena’da yapılan bir konser seyircilerin oturma düzeni itibariyle adeta yeni bir çağ başlatmıştı. 3-4 kişilik ‘box’ (kutu) denilen mini platformlara ayrılan alanda izleyiciler kendi grupları dışında kimseyle bir araya gelmiyordu. Bugün Sarıyer’deki Garden Fiesta’da gerçekleşecek olan Chill-Out Festival, konuklarını aynı konseptte ağırlayacak. 2’li, 3’lü ve 4’lü box sistemi ile sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak düzenlenen ilk festival olan Chill-Out Festival, %100 Music sunumuyla 15. yılının ilk buluşmasında bugün Garden Fiesta’da!

PASTA BURGER

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar