Şehre dönüş

İstanbul gece hayatında Davran Kardeşler bugüne kadar unutulmaz markalara imza attı.

İstanbul gece hayatında Davran Kardeşler bugüne kadar unutulmaz markalara imza attı. Mehmet Davran’ın işlettiği, Mert Davran’ın sahnesiyle tüm sezon konuşulan geceler yaşattığı Meftun da onlardan biri. Kışın Ortaköy’de yazın ise Alaçatı’da konuklarını coşturan ikili İstanbul’a geri döndü. 25 Eylül’de kapılarını açacak olan Meftun’da sosyal mesafeli masa uygulaması devam ediyor. Onun dışında ortamın hijyeni titiz bir şekilde sağlanırken konuklar ve çalışanların ateşi mutlaka ölçülüyor. Meftun’da bu sezon Mert Davran dışında Özgün ve Ayla Çelik de sahne alacak.

ZEYTİN KOKUSU

Zeytinyağında butik üreticiler ülkemizde harikalar yaratıyor. Dünya çapındaki yarışmalarda İtalyanları bile geride bırakıp ödüller kazanıyorlar. İşte Mavras onlardan biri. Girit’ten Küçükkuyu’ya göç eden bir ailenin markası olan Mavras, Kazdağları zeytinlerinden elde ediliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar