Rüya gibi albüm

Hande Yener 20. sanat yılına yakışır, mükemmel bir albüm çıkardı. ‘Carpe Diem’ hem görsel bütünlüğü hem de dünya standartlarında şarkılarıyla...

Hande Yener 20. sanat yılına yakışır, mükemmel bir albüm çıkardı. ‘Carpe Diem’ hem görsel bütünlüğü hem de dünya standartlarında şarkılarıyla alıştığımız Türk pop çizgilerinin çok ötesinde bir iş. Parçaların birçoğunun sözünde imzası olan Berksan da kendini aşmış.

Favori şarkım ‘Aşk Elinde’de ise Fikri Karayel imzası var. Son dönemde hangi şarkıya bayılsam onun çıkıyor. Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu nasıl Türk popunda bir ekol olduysa Hande Yener ile sevgilisi Misha da o yolda ilerliyor.

Misha’nın müziğe lokal değil de global ve batıdan bakışı albümü Miley Cyrus, The Weekend gibi dünya yıldızlarının sound’una yaklaştırmış. 2006’daki ‘Apayrı’dan beri Hande Yener’den böyle bir albüm bekliyorduk. Kısmet kariyerinin 20. yılınaymış.

İŞLEYEN DEMİR

Edis’in Gülşen’le yaptığı Nirvana düeti hâlâ listelerin üst sıralarında. Radyolarda en çok istek alan parçalar arasında. Ama popun prensi duyduğuma göre bu başarının üstüne yan gelip yatmıyor. Baharda çıkaracağı albüm için stüdyoya girmiş.

Ocakta da yeni bir single geliyormuş. 2014 yılında ‘Benim Ol’ ile müzik kariyeri başlamadan önce ‘Dinle Sevgili’ ve ‘Hayatımın Rolü’ dizilerinde yer alan Edis, oyunculuk günlerini hatırladı. ‘Menajerimi Ara’ dizisine konuk olarak katıldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar