Online ve biletli

Yeni dönem online konserler ile ilgili merak ettiğim en önemli konu izleyicinin para verip o yayını izleyip izlemeyeceğiydi. Yeni yıla Berkay konseri ile giren JoJo, Fatih Ürek, Yıldız Tilbe gibi isimlerle devam etti.

Yeni dönem online konserler ile ilgili merak ettiğim en önemli konu izleyicinin para verip o yayını izleyip izlemeyeceğiydi. Yeni yıla Berkay konseri ile giren JoJo, Fatih Ürek, Yıldız Tilbe gibi isimlerle devam etti. Vadistanbul Jolly Joker’den yayınlanan 4 konseri 50 bin kişi izlemiş.

Yani etkinlik başına 10 binden fazla. Fiziki konserlerde bu tür mekanlarda en fazla birkaç bin seyirci oluyordu. Demek ki evden izleme rahatlığı seyirci sayısını beşe katlamış. Bilet fiyatları da 30 TL civarında. Yani sadece evden oturmaya değil, tüm ihtiyaçlarımızı online siparişle karşılamaya alışmışken, online eğlenceyi de kabullendik. Para verip bilet almayı bile kabullendik. Bu işin bir sonraki aşamasında evlere daha büyük bilgisayar monitörleri, televizyonlar ve hatta projektörler alınacak.


Koronavirüse karşı verilen savaş kazanıldıktan sonra tabii ki birçok insan kendini sokaklara atacak, bu kaçınılmaz. Ama evin konforuna alışan büyük bir kesim için de bu online etkinlikler devam edecek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar