Müziğe döndü

90’lardan ‘İstemiyorum Baba’ ve sunduğu Saklambaç yarışmasıyla hatırladığımız Rüya Ersavcı geçen yıl ‘İki Kelime’ adlı slow bir şarkı yaparak müziğe geri...

90’lardan ‘İstemiyorum Baba’ ve sunduğu Saklambaç yarışmasıyla hatırladığımız Rüya Ersavcı geçen yıl ‘İki Kelime’ adlı slow bir şarkı yaparak müziğe geri dönmüştü. Sahnelere de geri dönen Ersavcı şu an harıl harıl repertuar hazırlığında. Erdal Çelik (‘Tek Kürekçim’ desem hatırlarsınız) ile aşk şarkıları söyleyeceği başka bir programın da provalarına devam ediyor.

Rüya Hanım pandemi öncesi Moda Kayıkhane’de yaptığı sahne için “En büyük hayalim yıllar sonra müziğe döndüğümde kaliteli bir orkestra ile iyi bir mekanda çıkmaktı. Hayalim gerçekleşti. Muhteşem bir geceydi. Çıldırdım” diyor.

Günümüzün müziğinden hiç kopmadığını, bugünlerde ise rap dinlediğini söylüyor. Güzel haber ise yeni şarkısı ‘Peri Masalı’. Haftaya Cuma yayınlanacak şarkının sözlerini Erol Özdamar yazmış. Altay Ekren besteleyip düzenlemiş. Klip Eray Aras, fotoğraflar Barış Değirmenci imzalı. Kıyafetleri ise Emel Keleş tasarlamış. Rüya Ersavcı bu kez bugünün gençlerinin kalplerini fethetmeye geliyor. Merakla bekliyoruz.

POZİTİF ANSALLAR

Şu an ne yapıyorsanız hemen bırakın, koşarak Instagram’daki ‘@figenmerdansal’ hesabını takibe başlayın. Pişman olmayacaksınız. Figen Merdan yaşam koçları ve spritüel felsefecilerle göstere göstere dalga geçen harika bir karakter. Yalnız bazen o kadar uçuyor ki mizahla gerçeği ayırmak zorlaşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar