Mutluluk veriyor

Güliz Ayla’nın sözünü kendi yazdığı ve bestesini Cemre Kabaş ile yaptığı ‘Al Yorgun Kalbimi’ adlı teklisi yayınlanalı bir hafta oldu. O kadar çok dinledim ki eskittim bile. Güliz...

Güliz Ayla’nın sözünü kendi yazdığı ve bestesini Cemre Kabaş ile yaptığı ‘Al Yorgun Kalbimi’ adlı teklisi yayınlanalı bir hafta oldu. O kadar çok dinledim ki eskittim bile. Güliz Ayla’nın kendi yazdığı şarkıları seslendiriyor olması onu benim için bir adım öne geçiriyor. Ayrıca sesi eminim bana olduğu gibi birçok kişiye mutluluk veriyor. ‘Al Yorgun Kalbimi’de 70’ler diskosu ile 80’lerin synth popu bir araya gelmiş.

Günümüzün sound’uyla da harmanlanınca şu an dünya müziğindeki trendleri yakalamış. Klibe de bayıldım. Yönetmen Gökhan Özdemir’in bazı sahnelerini Madonna’nın ‘Hollywood’undan esinlendiği klip rengarenk havasıyla bünyeye iyi geliyor.

GÜNAY’DA BİR GECE

Şişli’deki Günay Restaurant, 1986’dan beri İstanbul gecelerinin bir efsanesi olarak varlığını sapasağlam ve popüler bir şekilde devam ettiriyor. Artık BVS grubunun çatısı altındaki Günay’ın Ankara’da ve yazları da Bodrum’da birer şubesi var. Geçen hafta Günay sahnesinde Ziynet Sali’yi izledim.

Raşit Bağzıbağlı imzalı şık bir elbise ile sahneye çıkmıştı. Bir kere bile detone olmayan Ziynet Sali’nin sesi beni çok etkiledi. Türk pop klasiklerinden girip Yunanca şarkılardan çıkan repertuarı da izleyiciyi mutlu etti. Azerbaycan’dan gelen grubun içindeki bir kişinin sürekli sahneye para yağdırması bizi gülümsetti. Aynı zamanda orkestrasının şefi olan eşi Erkan Erzurumlu ile dansı ise geceye damgasını vurdu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar