Mutluluğun formülü çok açık; bir sen, bir ben, bir de bilet

Melis Sezen, İbrahim Selim’in programında havaalanında romantik bir tanışma yaşadığını anlattı. “Filmlerdeki gibi” dediği tanışmanın ardından yemek yemişler ama beyefendi ukala bir zengin...

Melis Sezen, İbrahim Selim’in programında havaalanında romantik bir tanışma yaşadığını anlattı. “Filmlerdeki gibi” dediği tanışmanın ardından yemek yemişler ama beyefendi ukala bir zengin çıkınca arkası gelmemiş. Ama her havaalanı, uçak tanışması öyle hüsranla bitmiyor.

Mesela Başak Sayan Bodrum’dan Ankara’ya uçarken tanıştığı Murat Vardal ile evlendi. İkizleriyle mutlu bir yaşam sürüyorlar. Popçu Ece Seçkin evlilik hazırlıkları yaptığı pilot Çağrı Terlemez ile uçakta tanışmış. Ama Çağrı Bey de o sırada yolcuymuş. Seçkin “Onu gördüğüm an ‘Ben bu adamla evleneceğim’ dedim” diye anlatıyor. ‘İnadına Aşk’ dizisiyle tanınan oyuncu Cevahir Turan, 2018’de uçak yolculuğu sırasında tanıştığı Arman Yıldız ile evlenmişti mesela.

ROMANTİZM DORUKTA

Yakın bir arkadaşım Londra uçağında yanına oturan bir Arap genciyle üç yıl süren romantik ötesi bir aşk yaşadı. Hayır bizim Arap dolandırıcı çıkmadı, kültür farklılıkları bir Romeo ve Juliet hikayesi yarattı sadece. O nedenle süremedi. Ama ilişkinin tesadüfi başlangıcı aşk filmlerine taş çıkartacak derecede keyifli değil mi?

Uçaktan koca bulma fikrinin bazı kadınlara çok cazip geldiğini biliyorum. Sırf bu amaçla paraya kıyıp ‘business’ sınıfı bilet alıyorlar ki zengin bir erkekle tanışabilsinler. Bizler spor ayakkabı ve eşofmanla yolculuk yaparken onlar bayramlıklarını giyip profesyonel saç makyajla havaalanına gidiyorlar. Böyle bir azim varsa emin olun karşılığını da alıyorlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar