Minik konsey

Bu hafta konseyde konuğum, bu sayfanın yarınki sahibi, gazetemiz köşe yazarlarından, magazin duayeni Bekir Saçar.FANTASTİK BİR HİKAYEGündeş’in boşanma davası açtığı Reza Zarrab’ın...

Bu hafta konseyde konuğum, bu sayfanın yarınki sahibi, gazetemiz köşe yazarlarından, magazin duayeni Bekir Saçar.

FANTASTİK BİR HİKAYE

Gündeş’in boşanma davası açtığı Reza Zarrab’ın karısını Hadise ile aldattığı, buna da Zarrab’ın falcısının şahit olduğu iddialarıyla herkes şok oldu. Hadise haberleri yalanlayarak dava açacağını duyurdu.

ALKAPAR: Öldü dediği babasının mezarı başında dua eden Ebru Gündeş’ten, ülkenin gündemine bomba gibi bir boşanma davası düşüren Ebru Gündeş’e uzanan doludizgin bir macera bu. Nereden nereye! Gündeş’in sessizliğinin ne anlama geldiği, Hadise’nin öfke dolu inkar açıklaması ve olaya karışan falcı detayı. Amerika- Türkiye arası heyecan dolu bir hikaye. Bence fantastik bir şeye şahit oluyoruz. Bize düşen çekirdek çıtlayarak izlemek.

SAÇAR: Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ünlüler her zaman haklarında yapılan haberleri yalanlamaya kodlanmıştır. Gerçekler ortaya çıkınca ya kendilerini aklamaya çalışır ya da ortadan kaybolurlar. Ünlülerin en özel sırlarını da şoförleri, ev hizmetlileri, aşçıları, bekçileri, manikürcüleri, kuaförleri, falcıları ve aile üyeleri basına sızdırır. Sosyeteden çok ünlü ve güzel genç bir kız, annesinin gizli ilişkisini bana ihbar etmişti mesela. Ben de fotoğrafını çekip haberi patlatmıştım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 102 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 193 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 136 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar