Minik konsey

Bu haftaki konseyde, çalışmadığı yıldız kalmayan, ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras’layız. O iyimser kişiliğiyle son derece pozitif ve romantik yorumlar yaparken ben yine sadece...

Bu haftaki konseyde, çalışmadığı yıldız kalmayan, ünlü iletişim danışmanı Özgür Aras’layız. O iyimser kişiliğiyle son derece pozitif ve romantik yorumlar yaparken ben yine sadece gerçeklere odaklandım!

ÇOK SIKILDIK

Rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk iddialarını her seferinde yalanlayan Kerem Bürsin bu kez “Bir gelişme olursa haber veririz. Çok konuşmaya gerek yok” dedi. Bu sözler bir aşk başlangıcı olarak yorumlandı.

ALKAPAR: Ben artık çok sıkıldım. Sevgili olacaklarsa olsunlar. Olmayacaklarsa da diziyi izleyen yedi-sekiz kişinin de duygularıyla oynamasınlar. Dizi hala reytinglerde kalma savaşı verdiği için ekran dışında da heyecan yaratmaya çalışıyorlar ki erken final yapmasın. Bir tane daha “Kerem (ya da Hande) ile çalışmak harika. Çok profesyonel ve çok komik. Birlikte çok eğleniyoruz” açıklaması duymak istemiyorum.

ÖZGÜR ARAS: Can Yaman “Başroldekilerin libidosu yüksek olmalı” derken söylemek istediği “Aralarında bir elektrik varsa o izleyiciye de geçer” idi. Geçmiş yıllara bakın. Tarık Akan & Emel Sayın, Kadir İnanır & Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit &Ediz Hun. Hiç dillendirilmemiş ama aralarındaki o elektrik hep konuşulmuş. Bence Hande ve Kerem çok yakışıyor. Ve aralarında bir şey var. Bu gizem işlerine yarıyor. Eğer açıklarlarsa bu gizem ortadan kaybolur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar