Minik konsey

Bu hafta konseyi Instagram’da 150 bin takipçisi bulunan, müzik dünyasından haberler ve yorumlarıyla gündemi belirleyen @POPBIZDE blogunun sahibi Kaan Ölker ile kurduk. O müzik konuşmak istediği için ben konuları...

Bu hafta konseyi Instagram’da 150 bin takipçisi bulunan, müzik dünyasından haberler ve yorumlarıyla gündemi belirleyen @POPBIZDE blogunun sahibi Kaan Ölker ile kurduk. O müzik konuşmak istediği için ben konuları şarkıcılardan seçerek orta yolu buldum.

EŞ TORPİLİ

Serdar Ortaç’ın tribute albümünde ‘Mesafe’ şarkısı kapanın elinde kalıyordu. Reynmen’in çok söylemek istediği şarkıyı, albümün müzik direktörü Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen’e verdi.

ALKAPAR: Başka şarkı mı kalmadı canım. ‘Dansöz’ var, ‘Ben Adam Olmam’ var, onun İspanyolcası ‘Loco Para Amar’ var, ‘Mikrop’ var, ‘Seni çöpe atacağım poşete yazık’ var. Hiç olmadı ‘Padişah’ var. Ortaç külliyatından herkes kendine göre bir şeyler bulur bence. O değil de ben esas Elif Kaya’nın 2 yıl önce söylediği ‘Karabiberim’ yorumunun hastasıyım. Yazık oldu o şahane albüme de. 

POPBİZDE: Bu albümde herkes gibi ben de “Mesafe’yi kim söyleyecek” diye çok merak ediyordum ve takipçilerime “Ya Gülşen ya Edis olacak” demiştim, nitekim Gülşen oldu. Albümde herkes yer almak istiyor ama son sözü prodüktör Ozan Çolakoğlu söylüyor. Bu haberi paylaştığımda insanlar “Eş torpili” dediler ancak unutmayın Gülşen’in, Kayahan ve Mirkelam gibi isimlerin albümlerinde söylediği şarkılar yeniden hit olmuştu. Gülşen ‘Mesafe’nin hakkını verir diyorum!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar