Minik konsey

Bu hafta gazetemizin köşe yazarlarından Şirin Sever ile masaya oturduk.GÖZÜMÜZ YOKSahne ücreti 300 bin TL’ye kadar çıkan Zeynep Bastık reklamlardan da milyonlarca TL. kazandı. Yatırımını eve yapan...

Bu hafta gazetemizin köşe yazarlarından Şirin Sever ile masaya oturduk.

GÖZÜMÜZ YOK

Sahne ücreti 300 bin TL’ye kadar çıkan Zeynep Bastık reklamlardan da milyonlarca TL. kazandı. Yatırımını eve yapan şarkıcı Alaçatı’dan 8 milyon TL’lik bir villa aldı.

ALKAPAR: Allah daha çok versin, gözümüz yok. Bastık, kariyerini yöneten nişanlısı Tolga Akış sayesinde böyle Ebru Gündeş ayarındaki kaşelere ulaştı. Ancak istediği astronomik rakamlarla piyasanın yarısını da küstürdü. Şu an bazı konser organizatörleri ve markalar bu paraları veriyor ama nereye kadar? Neyse, akarken doldurmak lazım.

ŞİRİN: Bazı insanların, bazı işlerin dönemi var gerçekten; Allah ‘yürü ya kulum’ diyor resmen. Şimdi Z.B. zamanı demek ki! Zeynep Bastık’ın cover şarkılarla yıldızının parlaması, ‘astronomik fiyatlar isteme’ mertebesine ulaşması şahane. Sektör bu kadar darboğazdayken, rakamlar ne kadar doğru bilemem ama şöhreti yönetme meselesi önemli. Reklamlar, reklam müzikleri, çeşitli işbirlikleri derken alkışlamak lazım, kim niye küsüyor hiç anlamıyorum. Çalış senin de olsun diyor, noktayı koyuyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar