Klein Wal açıldı

Şehrin merakla beklenen yeni kulübü Klein Wal açıldı. Ayazağa’daki Klein Wal eski bir televizyon stüdyosu. Kapasitesi 2 bin 500 kişi! Açılış öncesi “Kimse gitmez, dolduramazlar” diyenler utandı...

Şehrin merakla beklenen yeni kulübü Klein Wal açıldı. Ayazağa’daki Klein Wal eski bir televizyon stüdyosu. Kapasitesi 2 bin 500 kişi!

Açılış öncesi “Kimse gitmez, dolduramazlar” diyenler utandı çünkü kapıda upuzun kuyruk, içeride büyük bir kalabalık vardı. Ses düzeni, ışık sistemi yurtdışındaki kulüpleri aratmayacak kadar başarılı.

Ortam ve atmosfer ise gerçekten kendine has ve özel. Klein ekibinin bu işi çok iyi bildiği gerçeği mekanı iyice özel bir hale getiriyor. Harbiye’deki Klein da çok güzeldi ama burası bir başka.

Eski Klein, Pink Mama adıyla bu cumartesi yeniden açılıyor. Bambaşka bir dekorasyon, ters köşe bir konseptle. Pink Mama dansçıları, drag ueen’leriyle bir Türkçe pop mabedi olacak.

Yaz kış Bodrum

Geçen hafta Bodrum Cup yelkenli turnuvası için Bodrum’daydım. Tabii turnuva bahane, Bodrum şahaneydi. Kaldığımız Hapimag Resort Sea Garden hâlâ yazı yaşıyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 127 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 107 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 142 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar