Kimle çıkmalı?

Netflix’teki ‘Dating Around’ adlı Reality Show New York’un ‘tanışmak için yemeğe çıkma’ hadisesi üzerine aydınlatıcı bilgiler vaat ediyor. Her bölümün ana karakteri beş kişiyle...

Netflix’teki ‘Dating Around’ adlı Reality Show New York’un ‘tanışmak için yemeğe çıkma’ hadisesi üzerine aydınlatıcı bilgiler vaat ediyor. Her bölümün ana karakteri beş kişiyle yemeğe çıkıp bölümün sonunda birini seçiyor. İçlerinde gey ve lezbiyenler, 70 yaşında bir emekli avukat da var. Bu buluşmalarda kadınların erkeklerden daha agresif olduğunu görmek beni şaşırttı. Hemen işini gücünü sorup, kazancını anlamaya çalışıyorlar mesela. Genel olarak kişinin hangi adayı seçtiğini hissedilse de sonu sürprizli bölümler de yok değil.

AŞK VE ŞEHİR

Gazeteci-yazar Oben Budak bugüne kadar yayınladığı kitaplarla adeta yerli ‘Sex and the City’ havasını yakalamıştı. Şehirli kadınları hedefleyen yeni romanı ‘Ben de Seni Sevmiyorum’da çizgisini devam ettiriyor.

Kitabın kahramanı ‘Defne’ aşkı bulamayınca kendini kişisel gelişime verip yogadan nefes terapisine, astrolojiden sağlıklı beslenmeye uzanan bir alternatif yaşama dalıyor.

Henüz başında olduğum kitapta ‘Defne’ kendisini karşıdakinin telefonu zırt pırt ötmesin diye WhatsApp mesajlarını tek seferde yazıp yollayan biri olarak tanımlıyor. Bu incelikte kimse kaldıysa hemen arkadaş olalım.

GÖKÇE ETKİSİ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 127 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 107 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 142 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar