Kasan kaslar

Mustafa Sandal’ın dün yayınladığımız plaj fotoğraflarını gördünüz değil mi? Nasıldı göğsüne kadar inci gibi dizilmiş karın kasları! Ben bu tür kasları birkaç yaz...

Mustafa Sandal’ın dün yayınladığımız plaj fotoğraflarını gördünüz değil mi? Nasıldı göğsüne kadar inci gibi dizilmiş karın kasları! Ben bu tür kasları birkaç yaz önce Engin Öztürk’te görmüştüm. Hatırlarsanız bunları estetik müdahale ile yaptırdığı iddia edilmişti. O da inkar etmişti. Sandal’ın kaslarını bu konuda uzman olan bir estetik hekimine gösterdim. Tereddüt etmeden “Bunlar yapılmış, doğal değil” dedi.

Zaten karın bölgesindeki yağları aldırarak karın kaslarını ortaya çıkarma işlemi erkekler arasında çok yaygın. Yalnız abartılı karın kaslarına sahip erkeklerin kollarına baktığınızda aynı kas ve boğumları göremediğinizde o müdahale kendini ele veriyor. Hem Sandal’da hem Engin Öztürk’te aynı durumu gözlemlemek mümkün. Mustafa Sandal’ın zaten fit bir vücudu vardı. Yaşının çok çok iyisiydi. Şimdi günahını almayayım, belki de iddia ettiği gibi göğsüne kadar çıkan o kasları geçen yaz birkaç ayda yapmayı başarmıştır.

STAR IŞIĞI

Meryem Uzerli Berlin’de sessiz sakin bir yaşam sürüyor ama kimsenin haberi olmadan sık sık İstanbul’a gelip gidiyor aslında. Bugünlerde de burada ve birçok görüşme yapıyor. İnşallah bir dizi ya da film haberi gelir. Uzun zamandır ekranda yer almadığı halde hala bu topraklarda merak edilen bir isim olması, şöhretini kaybetmek yana katlayarak artırması çok ilginç Meryem’in. Halk star ışığını bir kere görünce o yıldızı hiç bırakmıyor demek ki.

ÇOK KALABALIK

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar