Kaliteli pop

Sezen Aksu okulundan mezun Sertab Erener, ustasının yolundan gidip geçtiğimiz günlerde vokalisti Zeynep Doruk’a el verdi. Zeynep’in ilk albümü ‘Unutmasınlar’ etkileyici sesini iliklerinize kadar hissettiren şarkılarla...

Sezen Aksu okulundan mezun Sertab Erener, ustasının yolundan gidip geçtiğimiz günlerde vokalisti Zeynep Doruk’a el verdi. Zeynep’in ilk albümü ‘Unutmasınlar’ etkileyici sesini iliklerinize kadar hissettiren şarkılarla dolu. Dans etmek isteyene de, aşk acısı çekmek isteyene de şarkı var. Ama en eğlenceli şarkıda bile Zeynep’in sesindeki yaralayıcı derinliği duymak mümkün oluyor. Kaliteli popa özlem duyanlara şiddetli tavsiyemdir.

FENOMENLER

‘Sosyal medya fenomenliği’ bence dönemimizin en büyük problemlerinden. Ahmet Sami Özbudak da benimle hemfikir olmalı ki ‘Klan’ adlı oyunu yazmış. Esra Dermancıoğlu ve Halil Babür yolları kesişen iki sosyal medya fenomenini oynuyor. Ayşenil Şamlıoğlu’nun yönettiği ‘Klan’ sosyal medyanın yol açtığı hasarı çarpıcı bir dille anlatıyor. Prömiyer 28 Ekim’de Zorlu PSM’de.

MAMA GETİR

Hayvanlarla ilgili güzel şeyler yapan markalara bayılıyorum. Getir, dört yıldır ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ haftasında ‘Mama Getir Projesi’ adı altında şahane bir kampanya düzenliyor. Getir’den verdiğiniz siparişe mama ekliyorsunuz ve o mama barınaklardaki hayvanlara ulaştırılıyor. Dört sene içerisinde 19 şehirde, 40’tan fazla bakımevine ulaşılmış. 100 binden fazla kullanıcı da kampanyaya destek olmuş. Keşke bu kampanya bir haftayla sınırlı kalmasa, değil mi?

HER ŞEY FERİYE’DE

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar