Kadın golfçüler sahada

Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev...

Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen ‘Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’ önceki gün Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti. Revna Demirören, Demirören Ailesi olarak etkinlikten dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek, “Farkındalık yaratmak, kadınların sesini duyurmak ve bilinçlendirmek için bu tür etkinlikler çok önemli” dedi.

BAŞARININ SIRRI

Geçmiş yıllarda Harbiye Açıkhava konserleri zamanlarında telefonlarımız durmaz, tanıdığımız herkes Tarkan konserine davetiye sorardı. Bu yıl Tarkan yok ama Yıldız Tilbe sağolsun onu aratmıyor. Herhalde Tilbe’nin İstanbul konserleri bu yaz 10’u geçti. Yıldız Tilbe geçen çarşamba Kerki Solfej organizasyonu ile yine Harbiye sahnesindeydi.

Bu kez giyimine aşırı özen göstermiş, püskülleriyle fırıl fırıl uçan kırmızı bir elbise giymişti. O konserden görüntüleri izleyince şuna emin oldum. Yıldız Tilbe’nin bu kadar sevilmesine neden olan şey, tıpkı Sezen Aksu gibi yazdığı şarkılar. Birçok şarkısında herkesin birer anısı var. Tümüne de seyirci hep bir ağızdan eşlik ediyor. İşte başarının sırrı da bu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 141 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar