İyi bayramlar

Herkesin bayramını kutluyorum. Bu sene çevremde kurban kesenler çok azaldı. Yine de dini görevlerini yerine getirmek isteyenler de kurbanlık parası kadar bağış yaptı. Bir yandan et ve hayvansal ürünler için beslenen...

Herkesin bayramını kutluyorum. Bu sene çevremde kurban kesenler çok azaldı. Yine de dini görevlerini yerine getirmek isteyenler de kurbanlık parası kadar bağış yaptı. Bir yandan et ve hayvansal ürünler için beslenen hayvanların tükettiği kaynakların gezegenin sonunu getirdiği konuşuluyor. Veganlar da bu konuda bilinci yükseltmek için canla başla çalışıyorlar. Diğer yandan ise et insan için önemli bir protein kaynağı. Açıkçası ben etten henüz vazgeçmeye hazır değilim. Ama gelecekte neler olacak, bekleyip göreceğiz.

HARBİYE TARTIŞMASI

Geçen cumartesi Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nun ne kadar özel bir sahne olduğundan bahsetmiştim. Aleyna Tilki “Harbiye’ye artık herkes çıkabiliyor. 31 Temmuz’da Turkcell Vadi Açıkhava’da konserim var” deyince bir tartışma başladı. Instagram’daki ‘popbizde’ hesabının paylaştığı bu haberin altına Aleyna’yı haklı bulduğumu yazdım.

Bu yaz Harbiye’de konser çıkacaklar listesinde de daha önce hiçbir şarkısını dinlemediğim ama çıktığı mekanlarla ilgili haberler yaptığımız Derya Bedavacı’yı gördüm. Ve kendisini örnek verdim Aleyna’nın sözlerine. 

ESKİDEN BÖYLE DEĞİLDİ 

Benim cahilliğimmiş, YouTube’da şarkıları milyonlarca kez tıklanmış. Büyük de bir hayran kitlesi varmış. Ben asla Derya Bedavacı’yı hedef almadım ancak Harbiye’ye çıkmak için eskiden bunlar yeterli değildi. Birçok albüm yapmış olmanız, dev bir hayran kitleniz olması, geniş bir tanınırlığınız ve saygınlığınız olması gerekirdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar