İdo tamam, Lider olmamış

İdo Tatlıses geçenlerde bir story atıp kendisini taklit edenleri diline dolamıştı. “Kim taklit eder ki İdo’yu” dedim. Sonra da unuttum meseleyi. Dün karşıma Lider Şahin’in yeni klibi ‘Bir Tek Sen’...

İdo Tatlıses geçenlerde bir story atıp kendisini taklit edenleri diline dolamıştı. “Kim taklit eder ki İdo’yu” dedim. Sonra da unuttum meseleyi. Dün karşıma Lider Şahin’in yeni klibi ‘Bir Tek Sen’ çıktı. “Haa” dedim, “İdo, Lider’e taş atmış”. Lider’in dansı İdo’nunkiler kadar tuhaf. Ancak şöyle bir durum var ki İdo’ya yakışıyor. Lider Şahin’de ise gülünç durmuş. Hele o kıyafetler falan hiç olmamış. Arada bir Mustafa Sandal gibi açtığı karnı, göğsü bile kurtarmıyor görüntüyü. İdo’ya gelince, şarkıları Youtube’da yüz milyonlarca kez tıklanmış bir isim. ‘Bileklerime Kadar Acıyor’ ve ‘Sen’ beğenip dinlediğim parçalar. O ceket çekiştirmeli dansını arada bir ben bile yapıyorum. Bence İdo taklitlerine ses etmeyi bıraksın. Malum, aslının değerini arttırır taklitler.

SÖZÜMÜZÜ ‘BALLA’ KESTİ

Aybüke Albere kariyerine ‘Edis’in arkadaşı’ olarak başlamış olsa da yaptığı güzel şarkılar ve karizmasıyla bir müzisyen olarak kendini ispatladı. ‘Ne Diyorsan’ ve ‘Korkmam Ben’ ile kendine haklı bir şöhret edinen Aybüke şimdi de yeni şarkısı ‘Balla’ ile gündemde. Kendisini Instagram’da takip ediyorsanız yetenekli olduğu kadar muzip, esprili ve çok güzel olduğunu da biliyorsunuzdur.

Sahnesine de tüm bu özelliklerini yansıtan Aybüke Albere’yi henüz izleyemeyen bizler sosyal medyada gördüğümüz paylaşımlarla yetiniyoruz şimdilik. Aybüke Albere emin adımlarla ilerlediği kariyerini uzun yıllar sürdürecek ve kalıcı olacak bir isim. Takipteyiz.

ŞEHİR GÜRÜLTÜSÜ

Kadıköylü sanatçı topluluğu Pat Atölye, Caferağa Mahallesi’ndeki gürültü kirliliğini protesto için “Bu mahallede 22.763 kişi yaşıyor”, “1652 genç ders çalışıyor”, “706 bebek uyumaya çalışıyor” mesajlı performanslar yapmış. Kadıköy Belediyesi de destek vermiş.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar