İç ısıtan hikayeler

Aras Bulut İynemli, Vodafone’un yeni reklam yüzü olmuş. Bu marka sonunda kendine yakışır bir ünlü seçmeyi başardı. Çekilen reklam da çok tatlı.

Aras Bulut İynemli, Vodafone’un yeni reklam yüzü olmuş. Bu marka sonunda kendine yakışır bir ünlü seçmeyi başardı. Çekilen reklam da çok tatlı. Aras Bulut İynemli içinde teknoloji olan hikâyeler anlatıyor. Hepsi de iç ısıtan, duygulandıran, hatta bazen göz dolduran kısa ama mutluluk veren öyküler. Oyuncunun izlenme rekorları kıran ‘7. Koğuştaki Mucize’ filmi kadar içli neredeyse. 

Doğru isim doğru senaryo ile bir araya gelince hem marka amacına ulaşıyor hem de bizler keyifli işler izliyoruz. Keşke Vodafone, Aras’la çektiği bu reklamları uzatıp kısa filmler haline getirse. Youtube’da çılgınca izlenir emin olun.

Bomba dedikodular

Instagram’da bomba dedikodular vererek hayranlığımızı kazanan birçok hesap gün geçtikçe ünlü dostu, yıldız kankası oldu. Pembe haberlerle gündemi geçiştiriyorlar artık. Tabii bol bol Trendyol linki, vitamin, krem reklamı. 

Bunlardan sıkıldıysanız her yazdığına çılgınlar gibi şaşıracağınız, isim vermeden aktardığı dedikodulardaki ünlüleri bulmak için Whatsapp grupları kuracağınız bir Instagram hesabı var: @populising

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Müjdeli haber 02 Mart 2022 | 126 Okunma Etin lezzetlisi 26 Şubat 2022 | 105 Okunma Hülya Avşar'dan 800 bin TL şoku 26 Şubat 2022 | 197 Okunma Dürüstlük 23 Şubat 2022 | 140 Okunma Hayvan sevgisi 19 Şubat 2022 | 68 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar